Повезане вести

Девојчица (14) из околине Ниша тврди да је била отета: Родитељи у шоку, траже хапшење отмичара

Девојчица (14) из околине Ниша тврди да је била отета: Родитељи у шоку, траже хапшење отмичара

Телеграф 16.09.2022
Казала је да су је двојица људи ставила у кола и одвели је на једно усамљено место. Четрнаестогодишња девојчица из околине Ниша тврди да је у ноћи између четвртка и петка била отета у близини своје породичне куће, те да је… »
Језива исповест отете девојчице (14) из Дољевца: Држала сам фармерице, али је почео да ме гризе за стомак и да ме удара (фото)…

Језива исповест отете девојчице (14) из Дољевца: Држала сам фармерице, али је почео да ме гризе за стомак и да ме удара (фото)…

Курир 16.09.2022
Девојчица (14) из Дољевца код Ниша преживела је језиву тортуру кад су је двојица мушкараца отела у том месту. Са повредама и угризима по телу вратила се кући данас око 4.30 сати ујутру јер је успела да умакне једном отмичару… »
Имала је повреде на телу: Девојчица (14) из Ниша тврди да је ноћас била отета

Имала је повреде на телу: Девојчица (14) из Ниша тврди да је ноћас била отета

Нова 16.09.2022
Четрнаестогодишња девојчица из околине Ниша тврди да је ноћас била отета у близини своје породичне куће, те да је читаву ноћ била малтретирана, да би пред зору успела да умакне својим отмичарима. Како је испричала својим… »

Вести дана »