Povezane vesti
Devojčica (14) iz okoline Niša tvrdi da je bila oteta: Roditelji u šoku, traže hapšenje otmičara
Telegraf 16.09.2022
Kazala je da su je dvojica ljudi stavila u kola i odveli je na jedno usamljeno mesto. Četrnaestogodišnja devojčica iz okoline Niša tvrdi da je u noći između četvrtka i petka bila oteta u blizini svoje porodične kuće, te da je čitavu noć bila maltretirana… »
Jeziva ispovest otete devojčice (14) iz Doljevca: Držala sam farmerice, ali je počeo da me grize za stomak i da me udara (foto)…
Kurir 16.09.2022
Devojčica (14) iz Doljevca kod Niša preživela je jezivu torturu kad su je dvojica muškaraca otela u tom mestu. Sa povredama i ugrizima po telu vratila se kući danas oko 4.30 sati ujutru jer je uspela da umakne jednom otmičaru. Nakon pregleda lekara… »
Imala je povrede na telu: Devojčica (14) iz Niša tvrdi da je noćas bila oteta
Nova 16.09.2022
Četrnaestogodišnja devojčica iz okoline Niša tvrdi da je noćas bila oteta u blizini svoje porodične kuće, te da je čitavu noć bila maltretirana, da bi pred zoru uspela da umakne svojim otmičarima. Kako je ispričala svojim roditeljima, uhvatila su je… »
Vesti dana »
Si upozorio SAD: Sastanak sa Trampom trajao duplo više nego što je predviđeno
Danas pre 43 minutajoš 24 povezane
Nestvarna scena posle finala Kupa: Stanković se popeo na tribinu, pogledajte trenutak kad navijači Zvezde nisu hteli da ga puste
Nova pre 43 minutajoš 17 povezanih
Skupština Srbije danas nastavlja rad. Važne izmene izbornih zakona pred poslanicima.
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih