Povezane vesti
Milan Gajić: Znam, naravno, za prijateljstvo Zvezde i Spartaka, ali sam izuzetno srećan u cska! (video)
Hot sport 16.09.2022
Bivši desni bek Crvene zvezde, Milan Gajić se odlično snašao u ruskoj ligi i bitan je šraf u ekipi CSKA iz Moskve. U kupu je postigao jako bitan pogodak protiv Urala u 3. minutu nadoknade za pobedu od 2:1, a za ruske medije je pričao o mnogim stvarima… »
Gajić: Nisam u sukobu sa Zdjelarom, on je moj prijatelj
Sport klub 16.09.2022
Bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Gajić govorio je za ruske medije o raznim fudbalskim temama, novom saigraču Saši Zdjelaru, prijateljstvu Zvezde i Spartaka... Gajić je ovog leta prešao iz Crvene zvezde u CSKA iz Moskve. Pre nekoliko dana bio je heroj… »
Vesti dana »
STRUJA SE POSTEPENO VRAĆA U IVANJICU, ALI PROBLEMI SE NISU U POTPUNOSTI RAZREŠILI
Glas Zapadne Srbije pre 21 minutajoš 39 povezanih
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Lučanima, Sjenici, Arilju, počela da stiže struja u Ivanjicu
N1 Info pre 21 minutajoš 41 povezana
Ulice u plamenu, umrlo više stotina ljudi, a predsednik je ovo izgovorio prvi put! Iran tone u beznađe, na snazi krizni režim: Tramp sprema udar, odjekuju hici, ljudi se skrivaju iza ruševina (foto, video)
Blic pre 21 minutajoš 31 povezana
Sjajni Štulić nedovoljan: Pogodak srpskog reprezentativca samo uteha u porazu od Parme!
Hot sport pre 1 satjoš 35 povezanih
Vanredna situacija u 11 opština i gradova u Srbiji: Otklonjen kvar na dalekovodu Arilje-Ivanjica, struja stiže postepeno
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 57 povezanih