Повезане вести

Приватно обезбеђење, мени од 42 €, прва брачна ноћ у посебном апартману! Шијан се сутра жени, а ово су сви детаљи

Приватно обезбеђење, мени од 42 €, прва брачна ноћ у посебном апартману! Шијан се сутра жени, а ово су сви детаљи

Мондо 17.09.2022
Мирко Шијан и Бојана Родић сутра ће се венчати у Београду. Мирко Шијан и Бојана Родић сутра ће се венчати у Београду. Мирко Шијан и Бојана Родић венчаће се у недељу, 18. септембра, у Београду, а све је спремно за гала славље на… »
Мирко Шијан се жени у цркви у којој је крштен док му је отац био жив! Божиновска у сузама, ово су сви детаљи гала славља!…

Мирко Шијан се жени у цркви у којој је крштен док му је отац био жив! Божиновска у сузама, ово су сви детаљи гала славља!…

Курир 17.09.2022
Мирко Шијан и Бојана Родић ускоро ће постати муж и жена. Како Курир сазнаје од извора блиског породици, црквено венчање биће уприличено у цркви у Сурчину, где је својевремено и сам Мирко крштен као беба, и то док је још био жив… »
По младу у тител, па на славље вредно 50.000 евра: Гоца Божиновска жени сина - долази 500 гостију!

По младу у тител, па на славље вредно 50.000 евра: Гоца Божиновска жени сина - долази 500 гостију!

Мондо 17.09.2022
Све је спремно за гала венчање у породици Гоце Божиновске и њених пријатеља из Титела Данијеле и Богдана Родића. Све је спремно за гала венчање у породици Гоце Божиновске и њених пријатеља из Титела Данијеле и Богдана… »
Гоца Божиновска у Родићи искеширали 50.000 евра за свадбу Шијана и Бојане: Испоштоваће све обичаје, ово су сви детаљи весеља…

Гоца Божиновска у Родићи искеширали 50.000 евра за свадбу Шијана и Бојане: Испоштоваће све обичаје, ово су сви детаљи весеља…

Блиц 16.09.2022
Певачица Гоца Божиновска као и њени пријатељи Данијела и Богдан Родић обавили су последње припреме за свадбу својих наследника Мирка Шијана и Бојане Родић. Певачица сутра жени сина Мирка Шијана са Бојаном која јој је подарила… »

Вести дана »