Povezane vesti
Specijalci uhapsili pomahnitalog ubicu kod Karlovaca: Vikao je da će sve pobiti
Nova 17.09.2022
Pomahnitalog karlovačkog ubicu sinoć su uhapsili pripadnici ATJ Lučko. Od dojave, dolaska u karlovačko prigradsko naselje Lemić Brdo te svladavanja, odnosno hapšenja osumnjičenog Ivice P. trebalo im je samo 40 minuta. Delovali su sa specijalnim… »
Karlovac u šoku: Ivica otišao na kraj sela, uzeo oružje, rešetao kuće i kola, a onda presudio bratancu i zapalio svoju…
Blic 17.09.2022
Hrvat Ivica Pavlačić iz Karlovaca ubio je u petak oko 18.30 u višesatnom divljanju svog rođaka, ratnog vojnog invalida Stjepana Lemića „Lemu“ na Lemić Brdu. Lemićevi drugovi su se od njega oprostili na svojoj Fejsbuk stranici. PENZIONERU SE… »
"Bio je pijan, zapalio je i svoju kuću, pa zapevao": Ovako je izgledalo hapšenje penzionera ubice iz Karlovaca (video)
Blic 17.09.2022
Osumnjičeni za pucnjavu u Karlovcu u Hrvatskoj, u kojoj je jedna osoba ubijena a druga povređena, uhapšen je 40 minuta nakon dojave o incidentu, saopšteno je iz Uprave policije. Kako se ističe u saopštenju, osumnjičenog za pucnjavu u predgrađu… »
Pogledajte snimak hapšenja ubice iz Karlovca! Naoružan šetao i ubio svog rođaka, specijalci munjevito reagovali! (video)
Mondo 17.09.2022
Direktor policije je rekao da su pripadnici ATJ (Antiterorističke jedinice) u roku od 40 minuta uhapsili osumnjičenog za ubistvo rođaka kod Karlovca u Hrvatskoj! Direktor policije je rekao da su pripadnici ATJ (Antiterorističke jedinice) u roku od 40… »
Vesti dana »
Nba liga: Vasilije Micić odličan u pobedi Šarlota (video)
Večernje novosti pre 39 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 10 minutajoš 7 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih
Grenell o protestima u Srbiji: Ne podržavmo one koji nasilno preuzimaju vladine zgrade
Al Jazeera pre 15 minutajoš 5 povezanih