Povezane vesti
Granatiran međunarodni aerodrom u Damasku, poginulo pet vojnika
Euronews 17.09.2022
Pet vojnika poginulo je noćas u raketnom napadu Izraela na Međunarodni aerodrom u Damasku i druge lokacije južno od glavnog grada Sirije, saopštilo je sirijsko Ministarstvo odbrane. U saopštenju se kaže da je sirijska protivvazdušna odbrana odbila napad… »
Smrtonosni izraelski udar na aerodrom u Damasku
Al Jazeera 17.09.2022
Izrael je poduzeo zračni napad na sirijski Međunarodni aerodrom Damask i na još neka mjesta na jugu glavnog grada te države, ubivši pritom pet vojnika i izazvavši veliku materijalnu štetu. Izrael je poduzeo zračni napad na sirijski Međunarodni aerodrom… »
Izrael izveo zračni napad na aerodrom u Damasku, tvrdi Sirija
Slobodna Evropa 17.09.2022
Izrael je izveo zračni napad na sirijski međunarodni aerodrom u Damasku i na još neka mjesta na jugu glavnog grada te države, ubivši pritom pet vojnika i izazvavši veliku materijalnu štetu, objavilo je u subotu ujutro sirijsko Ministarstvo odbrane. Iz… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 10 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana