Povezane vesti
„Udarao sam vođu bande“: Ispovest Tadića o tuči sa razbojnicima usred noći
Nova 17.09.2022
U noći između 27. i 28. jula Dušan Tadić se našao u jednom od najneugodnijih situacija u životu. Ipak, na kraju je iz svega izašao kao heroj. Objasnio je Tadić kako ga je presrela banda i kako je pokušao najpre da izbegne konflikt, a onda morao da se… »
Tadić otkrio detalje napada: I da su imali pištolje, branio bih svoj ponos
Euronews 17.09.2022
Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić ispričao je detaljno u intervjuu za De Telegraf kako su ga pljačkaši napali krajem jula i poručio da bi branio svoj ponos i da su razbojnici sa sobom imali vatreno oružje. Incident se dogodio u… »
Tadić otkrio detalje napada: "Da su imali pištolje..."
Večernje novosti 17.09.2022
KAPITEN Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić ispričao je detaljno u intervjuu za De Telegraf kako su ga pljačkaši napali krajem jula i poručio da bi branio svoj ponos i da su razbojnici sa sobom imali vatreno oružje. FOTO: EPA Incident se… »
Tadić otkrio jezive detalje napada na njega: „Da su imali pištolj…“, evo kako se Srbin izborio sa napadačima!
Hot sport 17.09.2022
Krajem jula su dvojica maskiranih napadača na motoru pokušali da opljačkaju kapitena reprezentacije Srbije i holandskog Ajaksa – Dušana Tadića. U razgovoru za tamošnje medije, srpski mađioničar je otkrio kako se sve desilo: – Bio sam na večeri sa… »
"Ja sam iz Srbije, tukao bih se i da su imali pištolje": Tadić otkrio detalje napada - sam protiv dvojice usred noći!
Mondo 17.09.2022
Srpski fudbaler Dušan Tadić do detalja opisao sve što se dešavalo ispred njegove kuće u avgustu, kada su ga napali razbojnici. Srpski fudbaler Dušan Tadić do detalja opisao sve što se dešavalo ispred njegove kuće u avgustu, kada su ga napali razbojnici… »
Vesti dana »
Oklahoma sigurna protiv Finiksa u prvom kolu plej-ofa, Detroit izjednačio protiv Orlanda
Danas pre 22 minutajoš 24 povezane
Pre 27 godina tokom bombardovanja zgrade RTS stradalo 16 radnika
N1 Info pre 22 minutajoš 13 povezanih
Da li Lamin Jamal propušta Svetsko prvenstvo? Ovo je prvo obraćanje iz Barselone posle povrede
Mondo pre 32 minutajoš 14 povezanih