Povezane vesti
„Događaji sa Evroprajda će završiti u izveštaju Evropskog parlamenta o Srbiji“
Nova 17.09.2022
Prepreke i problemi sa kojima se suočio Evroprajd biće deo narednog izveštaja o Srbiji, rekao je za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik. “Šta god da se dogodi ovde u Beogradu to će se odraziti na moj naredni izveštaj o Srbiji”… »
Bilčik za N1: Svestan sam uticaja Moskve, Evroprajd će biti u sledećem izveštaju
N1 Info 17.09.2022
Prepreke i problemi sa kojima se suočio Evroprajd biće deo narednog izveštaja o Srbiji, rekao je za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik. “Šta god da se dogodi ovde u Beogradu to će se odraziti na moj naredni izveštaj o Srbiji”… »
Bilčik za N1: Svestan sam uticaja Moskve, Evroprajd će biti u sledećem izveštaju
Danas 17.09.2022
Vesti dana »

Širom Srbije pomen žrtvama nadstrešnice, a u Ćacilendu muzika
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 43 povezane

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 5 satijoš 35 povezanih

Razbijanje DžIHADISTA u Hami: Evo kako haubice SAA rasturaju rovove i bunkere Al Kaide! (video)
Pravda pre 21 minutajoš 57 povezanih

Može li uredba o ograničenju marži da urazumi trgovce i smanji njihove apetite?
Euronews pre 1 satjoš 60 povezanih