Povezane vesti
„Događaji sa Evroprajda će završiti u izveštaju Evropskog parlamenta o Srbiji“
Nova 17.09.2022
Prepreke i problemi sa kojima se suočio Evroprajd biće deo narednog izveštaja o Srbiji, rekao je za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik. “Šta god da se dogodi ovde u Beogradu to će se odraziti na moj naredni izveštaj o Srbiji”… »
Bilčik za N1: Svestan sam uticaja Moskve, Evroprajd će biti u sledećem izveštaju
N1 Info 17.09.2022
Prepreke i problemi sa kojima se suočio Evroprajd biće deo narednog izveštaja o Srbiji, rekao je za N1 izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik. “Šta god da se dogodi ovde u Beogradu to će se odraziti na moj naredni izveštaj o Srbiji”… »
Bilčik za N1: Svestan sam uticaja Moskve, Evroprajd će biti u sledećem izveštaju
Danas 17.09.2022
Vesti dana »

Tramp potpisao naredbu o novim carinama: Najviše carine za Siriju, za Srbiju ostaju 35 posto
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Devet meseci od pada nadstrešnice: Zrenjaninci pozvani na mirnu protestnu šetnju
Zrenjaninski pre 41 minutajoš 24 povezane

Partizan na pragu obaranja rekorda, nikad punije tribine u Humskoj u poslednjih 15 godina
Euronews pre 27 minutajoš 27 povezanih

VREME DANAS: Uživajte u suncu i toploti, za vikend stiže osveženje
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih