Povezane vesti
Vajt zvanično predstavljen, objasnio zašto je odabrao Budućnost
Nova 17.09.2022
"Igrao sam u "Morači", znam da su navijači odlični" Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt oglasio se prvi put po dolasku u podgoričku Budućnost i izjavio da dobro poznaje dvoranu „Morača“ i da zna da su navijači crnogorskog kluba… »
Vajt u plavom, evo zašto je izabrao Budućnost!
Sportske.net 17.09.2022
AdmiralBet ABA liga će biti veoma interesantna ove sezone, čini se i nikad jača. Nekoliko klubova će pretendovati na tron, a jedan od njih je, kao i uvek, ekipa Budućnosti iz Podgorice. Eron Vajt je definitivno jedno od najvećih pojačanja kluba… »
Bivši igrač zvezde oduševljen "đetićima": Napustio Mali Kalemegdan pa ishvalio navijače Budućnosti
Večernje novosti 17.09.2022
DOSKORAŠNJI košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt oglasio se prvi put po dolasku u podgoričku Budućnost i izjavio da dobro poznaje dvoranu "Morača" i da zna da su navijači crnogorskog kluba odlični. FOTO: KK Crvena zvezda - Sve je odlično, u Podgorici… »
Bivši igrač zvezde stigao u budućnost: Navijači su vatreni, Podgorica mi baš odgovara!
Mondo 17.09.2022
Eron Vajt i zvanično je predstavljen kao novi igrač crnogorskog kluba. Eron Vajt i zvanično je predstavljen kao novi igrač crnogorskog kluba. Eron Vajt ostaje u ABA ligi, neće igrati u dresu Crvene zvezde, već će braniti boje Budućnosti u narednoj… »
“Verujem da će Budućnost imati uspešnu sezonu”
Sport klub 17.09.2022
Budućnost je konačno kompletna. Posle dolaska reprezentativaca Crne Gore (Alekse Ilića, Igora Drobnjaka, Petra Popovića), BiH (Kenana Kamenjaša, Aleksandra Lazića i Edina Atića), Srbije (Jagodića Kuridže), Kanade (Tre Bel Hejnsa), u glavni grad… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane