Повезане вести
Верица Ракочевић открила тајну младалачког изгледа: Поделила здраве навике
Нова 17.09.2022
Креаторка је свој мир пронашла на Авали, где је уредила свој дом. Верица одмалена брине о својој средини, али и о свом здрављу. „Ја сам девојка са села, претерујем, из малог градића на Косову и Метохији, Подујева, али сам више… »
Вељко луди што скупљам смеће по улици! Верица Ракочевић о животу у природи - На капији се изувам и ходам боса по трави
Мондо 17.09.2022
Верица Ракочевић открила је све предности живота ван града и каже да је на Авали пронашла своју кућу из снова. Верица Ракочевић открила је све предности живота ван града и каже да је на Авали пронашла своју кућу из снова. Модна… »
Верица Ракочевић открила тајну доброг изгледа: "Ходам боса по трави и пијем козје млеко"! Ево шта је све побољшало њено…
Курир 17.09.2022
Верица Ракочевић одмалена је учена да се брине о животној средини, исто је пренела и на своју децу, а труди се да освести и остале људе око себе, како на друштвеним мрежама, тако и у комшилуку, чистећи улице. Креаторка је… »
Вести дана »

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 47 минутајош 9 повезаних

Данас је Мала Госпојина у календару је обележена црвеним словом; Овом празнику се посебно радују млади који походе светиње
Дневник пре 2 минутајош 7 повезаних