Povezane vesti
Verica Rakočević otkrila tajnu mladalačkog izgleda: Podelila zdrave navike
Nova 17.09.2022
Kreatorka je svoj mir pronašla na Avali, gde je uredila svoj dom. Verica odmalena brine o svojoj sredini, ali i o svom zdravlju. „Ja sam devojka sa sela, preterujem, iz malog gradića na Kosovu i Metohiji, Podujeva, ali sam više od 60 godina stanovnik… »
Veljko ludi što skupljam smeće po ulici! Verica Rakočević o životu u prirodi - Na kapiji se izuvam i hodam bosa po travi
Mondo 17.09.2022
Verica Rakočević otkrila je sve prednosti života van grada i kaže da je na Avali pronašla svoju kuću iz snova. Verica Rakočević otkrila je sve prednosti života van grada i kaže da je na Avali pronašla svoju kuću iz snova. Modna kreatorka… »
Verica Rakočević otkrila tajnu dobrog izgleda: "Hodam bosa po travi i pijem kozje mleko"! Evo šta je sve poboljšalo njeno…
Kurir 17.09.2022
Verica Rakočević odmalena je učena da se brine o životnoj sredini, isto je prenela i na svoju decu, a trudi se da osvesti i ostale ljude oko sebe, kako na društvenim mrežama, tako i u komšiluku, čisteći ulice. Kreatorka je pronašla mir na Avali… »
Vesti dana »
Završena blokada u Beogradu na vodi, pratili je brojni incidenti i napadi na građane, na meti bila i ekipa N1
N1 Info pre 56 minutajoš 25 povezanih
Preminuo učenik koji je pretučen ispred Hemijske škole u Leskovcu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo
RTS pre 31 minutajoš 53 povezane
Goranu Vesiću ukinut pritvor u slučaju rušenja nadstrešnice u Novom Sadu
Glas Amerike pre 2 satajoš 35 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTV pre 1 satjoš 58 povezanih
Kalas: EU je potreban snažan glas u svetu koji se brzo menja, da zajedno učinimo sve da se čuje
Euronews pre 3 satajoš 49 povezanih