Povezane vesti
Nensi Pelosi u Jerevanu posle sukoba Jermenije sa Azerbejdžanom
Nova 17.09.2022
Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi koja je stigla u Jermeniju, izjavila je da njena poseta predstavlja simbol opredeljenosti SAD ka mirnoj, prosperitetnoj i demokratskoj Jermeniji. Pelosi, koja je najviši američki zvaničnik u… »
Nensi Pelosi u Jerevanu: Moja poseta predstavlja simbol opredeljenosti SAD ka mirnoj, prosperitetnoj i demokratskoj Jermeniji
Kurir 17.09.2022
Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi koja je danas stigla u Jermeniju, izjavila je da njena poseta predstavlja simbol opredeljenosti SAD ka mirnoj, prosperitetnoj i demokratskoj Jermeniji. Nensi Pelosi, koja je najviši američki… »
Insajder 17.09.2022
Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi (Nancy) koja je danas stigla u Jermeniju, izjavila je da njena poseta predstavlja simbol opredeljenosti SAD ka mirnoj, prosperitetnoj i demokratskoj Jermeniji. Nensi Pelosi, koja je najviši… »
N1 Info 17.09.2022
Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi koja je stigla u Jermeniju, izjavila je da njena poseta predstavlja simbol opredeljenosti SAD ka mirnoj, prosperitetnoj i demokratskoj Jermeniji. Pelosi, koja je najviši američki zvaničnik u… »
Vesti dana »
Stanković: Osnivanje Fakulteta srpskih studija ne bi trebalo tumačiti politički
Euronews pre 9 minutajoš 79 povezanih
Filip Kostić nikad otvoreniji: „Za mene je dres reprezentacije uvek bio nešto posebno!“
Hot sport pre 14 minutajoš 36 povezanih
Uhapšen Novosađanin jer je vozio muškarca na krovu svog automobila
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 20 povezanih
Prolećnih 23°C, pa jaka kiša i zahlađenje: Evo kada se očekuje promena vremena u Srbiji
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih