Povezane vesti
Premijerka: Nisam prisustvovala, moje mesto je u tom trenutku bilo negde drugde
N1 Info 17.09.2022
Premijerka Ana Brnabić je na konferenciji za novinare nakon održanog Prajda rekla da nije prisustvovala Paradi ponosa jer je mislila da je u tom trenutku njeno mesto negde drugde. „Nisam bila zato što sam mislila da je moje mesto u tom trenutku negde… »
Brnabić otkrila zašto nije došla na prajd sa partnerkom Milicom: Bila sam potrebna na drugom mestu, ja sam prvo premijerka…
Kurir 17.09.2022
Premijerka Ana Brnabić otkrila je na konferenciji za medije da je danas sve vreme bila sa bezbednosnim službama, a ne na okupljanju u okviru Evroprajda. - Bila sam sa bezbednosnim službama. Želela sam da budem uz njih i da im u svakom trenutku dam… »
Vesti dana »

Bakić o Vučićevom pozivu: S kriminalcima se ne razgovara - može samo da se pregovara o uslovima njihove predaje
Pravda pre 53 minutajoš 61 povezana

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se stučiti na ove delove Srbije!
Blic pre 3 minutajoš 64 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 52 povezane

Rival Srbije objavio najboljih 12 za eurobasket: Portugal odredio konačan spisak za prvenstvo kontinenta!
Kurir pre 3 minutajoš 33 povezane

Menja se granica za "crvenu zonu" potrošnje struje – sa 1.600 na 1.200 kWh
RTS pre 58 minutajoš 20 povezanih