Повезане вести
„Разбио сам телефон у зид кад ми је Мишко рекао где прелазим“
Нова 18.09.2022
Непозната прича из каријере талентованог Босанца Џанан Муса недавно је постао члан Реал Мадрида, али до тог трансфера не би дошло да репрезентативац Босне и Херцеговине није имао изванредну пршлу сезону у дресу Бреогана. Муса је… »
Муса: Поломио сам телефон кад ми је Мишко рекао где прелазим
Данас 18.09.2022
Одиграо је сасвим коректно Европско првенство у дресу Босне и Херцеговине. За одличне партије у дресу Бреогана прошле сезоне, награђен је уговором каријере, потписом за Реал Мадрид. Ипак, Џанан Муса имао је и веома тежак период… »
„Поломио сам телефон када ми је Мишко рекао где прелазим“
Спорт клуб 18.09.2022
Бек Реал Мадрида Џанан Муса истакао је да се није лако носио са падом у каријери који је доживео. Након што је из Цедевите отишао у НБА и тамо се није снашао, Муса није имао сјајну епизоду ни у Ефесу, а онда је уследила селидба… »
Како је почела једна сјајна сарадња: ''Први пут видим Мишка, а он као дон Корлеоне...''
Спортске.нет 18.09.2022
По повратку са Евробаскета, где је са репрезентацијом БиХ остварио запажене резултате, али ипак нису успели да се пласирају у нокаут фазу такмичења, нови кошаркаш Реала Џанан Муса гостовао је у подкасту '' Инкубатор'', где је… »
Џанан Муса разбио телефон кад је чуо за кога треба да потпише!
Спортске.нет 18.09.2022
Иако су му тек 23 године, репрезентативац БиХ Џанан Муса је већ израстао у једног од најбољих европских играча, а то у наредној сезони треба да потврди и у дресу Реал Мадрида чији је члан постао овог лета. Не сумњамо да је… »
"Разбио сам телефон кад ми је мишко то рекао": Трансфер због кога умало није избила свађа
Вечерње новости 18.09.2022
МИШКО Ражнатовић, чувени кошаркашки менаџер синоним је за успех у својој бранши, и важи за правог мађионичара када је у питању моћ да се у потпуности испуни потенцијал кошаркашких талената. Један у низу његових задовољних… »
Кад ми је то мишко рекао - разбио сам телефон о зид! "Мастерпис" трансфер због ког је избила свађа: "Шта је Луго?"
Мондо 18.09.2022
Џанан Муса није могао да верује где га шаље агент Миодраг Ражнатовић, али после мало убеђивања... Џанан Муса није могао да верује где га шаље агент Миодраг Ражнатовић, али после мало убеђивања... Џанан Муса оставио је… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро