Povezane vesti
"Zlatanov hit" treštao na prajdu, oglasila se Nada Topčagić: Da sam znala ne bih išla na Kupusijadu, nego bila kuma!
Mondo 18.09.2022
Pevačica presrećna zbog pesme "Jutro je" koja se čula tokom jučerašnje šetnje. Pevačica presrećna zbog pesme "Jutro je" koja se čula tokom jučerašnje šetnje Pevačica Nada Topčagić oglasila se povodom Evroprajda održanog u Beogradu, i okupljanja na… »
"Ja sam SAD na kupusijadi, a da sam znala ostala bih tu" Nada Topčagić oduševljena, njena pesma orila se na Prajdu
Kurir 18.09.2022
Učesnici Evroprajda u Beogradu su se okupili na stadionu Tašmajdan, gde je koncerte održalo niz izvođača. Jedna od prvih pesama koja se čula tamo bila je "Jutro je" od Nade Topčagić, a okupljeni su odmah krenuli da se vesele i da je pevaju. Ovaj stari… »
Vesti dana »

RZS: Potrošačke cene u avgustu više za 0,2 odsto, na godišnjem nivou 4,7 procenata
Biznis.rs pre 17 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih

Počeli radovi na izgradnji Savskog mosta: Evo kada će biti završen
Telegraf pre 47 minutajoš 19 povezanih