Povezane vesti
„Udarali su me flašama po glavi“: Oglasio se pretučeni Albanac sa Evroprajda
Nova 18.09.2022
LGBT aktivista albanske nacionalnosti Arber Kodra napadnut je juče nakon povratka sa Evroprajda, prilikom čega je dobio povrede glave. Njega je, kako saznaje Telegraf, napalo oko osmoro ljudi, udarajući ga flašama po glavi. Nakon napada otišao je u… »
"Udarali su me flašama po glavi": Oglasio se pretučeni Albanac sa Prajda koga je napalo osmoro ljudi
Blic 18.09.2022
LGBT aktivista albanske nacionalnosti Arber Kodra napadnut je juče nakon povratka sa Evroprajda, prilikom čega je dobio povrede glave. Njega je, kako saznaje Telegraf, napalo oko osmoro ljudi, udarajući ga flašama po glavi. UDARALI IH FLAŠOM PO GLAVI… »
Pretučeni Albanac sa Prajda: Udarali su me flašama po glavi, hvala policiji
Telegraf 18.09.2022
On je jedan od prvih LGBT aktivista u Albaniji u poslednjih 10 godina koji je otvoreno pokazao svoju posvećenost ljudskim pravima i pravima LGBT osoba. LGBT aktivista albanske nacionalnosti Arber Kodra napadnut je juče nakon povratka sa Evroprajda… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Turkulov: Stanje povređenih u NS i dalje veoma teško, prati se 24 sata
Politika pre 42 minutajoš 12 povezanih
Uhapšen hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš, Plenković se ubrzo oglasio i smenio ga: "Mikroskopi debelo preplaćeni"
Blic pre 23 minutajoš 13 povezanih
"Lakše bi bilo da smo izgubili 20 razlike": Petrušev pita sudije šta je trebalo da uradi
Mondo pre 58 minutajoš 10 povezanih