Повезане вести
„Ударали су ме флашама по глави“: Огласио се претучени Албанац са Европрајда
Нова 18.09.2022
ЛГБТ активиста албанске националности Арбер Кодра нападнут је јуче након повратка са Европрајда, приликом чега је добио повреде главе. Њега је, како сазнаје Телеграф, напало око осморо људи, ударајући га флашама по глави. Након… »
"Ударали су ме флашама по глави": Огласио се претучени Албанац са Прајда кога је напало осморо људи
Блиц 18.09.2022
ЛГБТ активиста албанске националности Арбер Кодра нападнут је јуче након повратка са Европрајда, приликом чега је добио повреде главе. Њега је, како сазнаје Телеграф, напало око осморо људи, ударајући га флашама по глави… »
Претучени Албанац са Прајда: Ударали су ме флашама по глави, хвала полицији
Телеграф 18.09.2022
Он је један од првих ЛГБТ активиста у Албанији у последњих 10 година који је отворено показао своју посвец́еност људским правима и правима ЛГБТ особа. ЛГБТ активиста албанске националности Арбер Кодра нападнут је јуче након… »
Вести дана »

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 45 минутајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 40 минутајош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана