Povezane vesti
„Udarali su me flašama po glavi“: Oglasio se pretučeni Albanac sa Evroprajda
Nova 18.09.2022
LGBT aktivista albanske nacionalnosti Arber Kodra napadnut je juče nakon povratka sa Evroprajda, prilikom čega je dobio povrede glave. Njega je, kako saznaje Telegraf, napalo oko osmoro ljudi, udarajući ga flašama po glavi. Nakon napada otišao je u… »
"Udarali su me flašama po glavi": Oglasio se pretučeni Albanac sa Prajda koga je napalo osmoro ljudi
Blic 18.09.2022
LGBT aktivista albanske nacionalnosti Arber Kodra napadnut je juče nakon povratka sa Evroprajda, prilikom čega je dobio povrede glave. Njega je, kako saznaje Telegraf, napalo oko osmoro ljudi, udarajući ga flašama po glavi. UDARALI IH FLAŠOM PO GLAVI… »
Pretučeni Albanac sa Prajda: Udarali su me flašama po glavi, hvala policiji
Telegraf 18.09.2022
On je jedan od prvih LGBT aktivista u Albaniji u poslednjih 10 godina koji je otvoreno pokazao svoju posvećenost ljudskim pravima i pravima LGBT osoba. LGBT aktivista albanske nacionalnosti Arber Kodra napadnut je juče nakon povratka sa Evroprajda… »
Vesti dana »

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice, osam putnika autobusa i dalje na Intenzivnoj nezi
Kurir pre 21 minutajoš 14 povezanih

U Srbiji oblačno, ali stiže razvedravanje i topliji dani: Vremenska prognoza za danas i naredne dane
Glas juga pre 11 minutajoš 11 povezanih

Republika srpska odlučila: Ana Trišić Babić biće predložena za v. d. predsednice RS
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih

Zelenski nudio Trampu dronove za "tomahavke", princ Endru se odrekao svih titula: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 41 minutajoš 6 povezanih