Povezane vesti

Svet je pred raspadom! Lukašenko objavio strašnu prognozu - Ovo je ludilo, kako će se završiti?

Mondo 18.09.2022
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je izjavio da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je izjavio da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je ocenio da… »

Upozorenje: "Svet je pred raspadom"

B92 18.09.2022
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ocenio je da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata. Kazao je da Vašington ima određenu ulogu u svim velikim političkim sukobima širom sveta. "Vašington je angažovan u svim važnim političkim sukobima… »

Lukašenko o nuklearnom sukobu: Svet je poludeo, a SAD vuku konce

Nova 18.09.2022
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ocenio je da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata i da Vašington ima određenu ulogu u svim velikim političkim sukobima širom sveta. „Vašington je angažovan u svim važnim političkim sukobima, ali, u… »

Lukašenko: Svet je poludeo i pred raspadom

Politika 18.09.2022
MINSK – Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ocenio je da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata i da Vašington ima određenu ulogu u svim velikim političkim sukobima širom sveta. „Vašington je angažovan u svim važnim političkim… »

Lukašenko: Svet je poludeo a SAD vuku konce svih sukoba

Insajder 18.09.2022
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ocenio je da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata i da Vašington ima određenu ulogu u svim velikim političkim sukobima širom sveta. "Vašington je angažovan u svim važnim političkim sukobima, ali, u… »

Lukašenko: Ukrajina će biti sravnjena sa zemljom

SEEbiz 18.09.2022
MINSK - Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da SAD gura Europu prema oružanom sukobu s Rusijom i Ukrajinom s ciljem slabljenja Rusije i uništenja Bjelorusije. Lukašenko je to izjavio pred okupljenima na domoljubnoj tribini Ovo je… »

Lukašenko:Svet je poludeo, a SAD vuku konce svih sukoba

RTV 18.09.2022
MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ocenio je da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata i da Vašington ima određenu ulogu u svim velikim političkim sukobima širom sveta. "Vašington je angažovan u svim važnim političkim sukobima… »

Lukašenko: Svet je poludeo a SAD vuku konce svih sukoba

Dnevnik 18.09.2022
MINSK:Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ocenio je da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata i da Vašington ima određenu ulogu u svim velikim političkim sukobima širom sveta. "Vašington je angažovan u svim važnim političkim sukobima, ali… »

"Svet je na ivici nuklearnog rata": Lukašenko: "Amerika vuče konce svih sukoba"

Blic 18.09.2022
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ocenio je da se svet nalazi na ivici nuklearnog rata i da Vašington ima određenu ulogu u svim velikim političkim sukobima širom sveta. - Vašington je angažovan u svim važnim političkim sukobima, ali, u… »

Vesti dana »