Povezane vesti
Uznemirujući incident: Vozač školskog autobusa držao devojčicu (13) zatvorenu da bi joj izrazio joj ljubav, roditelji u šoku…
Kurir 18.09.2022
Vozač autobusa iz Luizijane se predao nakon što je navodno zadržao učenicu u svom autobusu kako bi joj izjavio ljubav. Kako prenosi Njuzvik, Kristofer Taplin (33) trebalo je da ostavi 13-godišnjakinju u ponedeljak ujutru u njenoj srednjoj školi u… »
Vozač školskog autobusa "oteo" učenicu (13), rekao joj da je voli: Bizaran incident, roditelji u šoku
Telegraf 18.09.2022
Vozač je dozvolio đacima da izađu iz vozila, osim jednoj učenici, sa kojoj je ostao sam oko 10 minuta i tom prilikom joj izjavio ljubav. Vozač školskog autobusa u Los Anđelesu predao se policiji u utorak uveče nakon bizarnog incidenta u koji je bila… »
Vesti dana »
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 111 povezana
Tuhel: Sutrašnja utakmica je finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju
RTS pre 3 satajoš 40 povezanih
Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
RTV pre 46 minutajoš 17 povezanih
Čubrilo najavljuje preokret Posle magle i otopljenja stiže serija hladnih frontova i prvi sneg
Dnevnik pre 51 minutajoš 28 povezanih