Povezane vesti
"Anđeli moji, šta da traže moje oči umorne?!" 40 dana od masakra na Cetinju: Miloš se oprostio od žene i sinova
Mondo 19.09.2022
Prošlo je 40 dana od masovnog ubistva na Cetnju, a porodica Martinović se još jednom oprostila od Nataše i njenih sinova. Prošlo je 40 dana od masovnog ubistva na Cetnju, a porodica Martinović se još jednom oprostila od Nataše i njenih sinova… »
Miloš se oglasio 40 dana od ubistva žene i sinova na Cetinju: "Najo, zagrli ih jako u naručje svoje"
Telegraf 19.09.2022
Na grobljima na Cetinju juče je održan četrdesetodnevni pomen nedužnim žrtvama na kojem su se okupile porodice ubijenih. Četrdeset dana nakon masakra na Cetinju u kojem je pomahnitali Vuk Borilović (34) pobio deset svojih rođaka i komšija… »
"Anđeli moji, živećete večno u ovom ranjenom srcu": Potresne reči Miloša Martinovića koji je u masakru na Cetinju…
Blic 18.09.2022
Četrdeset dana nakon masakra na Cetinju u kojem je pomahnitali Vuk Borilović (34) pobio deset svojih rođaka i komšija progovorila je porodica ubijene Nataše Martinović (35) koja je prva usmrćena sa sinovima. Na grobljima na Cetinju juče je održan… »
Vesti dana »
Građani u Novom Sadu odaju poštu stradalima, blokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 49 minutajoš 176 povezanih
Inženjer koji je radio na rekonstrukciji stanice u Novom Sadu: „Vesić ne govori istinu, na nadstrešnici je rađeno“
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Veliki broj građana ispred Železničke stanice Novi Sad: Okupljeni drže transparente sa imenima 14 stradalih u tragediji VIDEO
Nova pre 24 minutajoš 162 povezane
Veljko Pajović: Moramo da insistiramo na odgovornosti, bojim se da će za nekoliko dana neki novi događaj da zamagli tragediju u Novom Sadu
Nova pre 3 satajoš 96 povezanih
Doktorka Turkulov: Troje povređenih životno ugroženi; Građani Novog Sada se okupili u blizini mesta nesreće
Insajder pre 1 satjoš 86 povezanih