Povezane vesti
"Anđeli moji, šta da traže moje oči umorne?!" 40 dana od masakra na Cetinju: Miloš se oprostio od žene i sinova
Mondo 19.09.2022
Prošlo je 40 dana od masovnog ubistva na Cetnju, a porodica Martinović se još jednom oprostila od Nataše i njenih sinova. Prošlo je 40 dana od masovnog ubistva na Cetnju, a porodica Martinović se još jednom oprostila od Nataše i njenih sinova. Četrdeset… »
Miloš se oglasio 40 dana od ubistva žene i sinova na Cetinju: "Najo, zagrli ih jako u naručje svoje"
Telegraf 19.09.2022
Na grobljima na Cetinju juče je održan četrdesetodnevni pomen nedužnim žrtvama na kojem su se okupile porodice ubijenih. Četrdeset dana nakon masakra na Cetinju u kojem je pomahnitali Vuk Borilović (34) pobio deset svojih rođaka i komšija progovorila je… »
"Anđeli moji, živećete večno u ovom ranjenom srcu": Potresne reči Miloša Martinovića koji je u masakru na Cetinju izgubio…
Blic 18.09.2022
Četrdeset dana nakon masakra na Cetinju u kojem je pomahnitali Vuk Borilović (34) pobio deset svojih rođaka i komšija progovorila je porodica ubijene Nataše Martinović (35) koja je prva usmrćena sa sinovima. Na grobljima na Cetinju juče je održan… »
Vesti dana »

Uzeo praćku, pa klikerima gađao ljude: Mladić (19) iz Lazarevca osumnjičen za nasilničko ponašanje
Telegraf pre 7 minutajoš 26 povezanih

Osveženje će trajati do četvrtka, a onda vreli dan, pa polarni vrtlog: Meteorolog predviđa vreme za naredni period
Euronews pre 32 minutajoš 29 povezanih

Zrenjaninac pijan automobilom naleteo na dve biciklistinje, jedna preminula na licu mesta
N1 Info pre 52 minutajoš 20 povezanih

Mediji: Putin traži garancije za ruski jezik i pravoslavnu crkvu u Ukrajini
Sputnik pre 1 satjoš 49 povezanih