Povezane vesti
"Upadam im u oči jer imam najskuplji auto": Aca Lukas prolazi kroz pakao zbog komšija: Otkrio šta mu rade svakog dana - To je…
Blic 19.09.2022
Folker Aca Lukas priznaje da je doživljavao neprijatne situacije sa bivšim devojkama, koje su eskalirale skandalima. Jednom je, naime, toliko razljutio partnerku da mu je uništila automobil ispred jedne kafane u Crnoj Gori. - Bio sam na moru kada mi je… »
„Bolje da mi grebu kola na Voždovcu, nego da živim na Dedinju, gde ne pripadam“
Nova 19.09.2022
Aca Lukas žestoko opleo po kolegama zbog foliranja. Folk pevač uvek vozi skupe automobile, a sada je otkrio kakve sve nevolje je zbog njih imao, pa se dotakao i kolega i koleginica koji se kite tuđim perjem i žive lažne živote. „Bio sam na moru kada mi… »
Vesti dana »
RHMZ upalio alarm! Nad Srbijom se upravo nadvija opasna pojava: Ovaj dan je ključan, stiže totalni obrt
Blic pre 58 minutajoš 32 povezane
Ukrajina postigla dogovor sa Zapadom: Svako rusko kršenje prekida vatre izazvalo bi vojni odgovor u roku od 24 sata
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Zaposleni u TOK izašli ispred zgrade tužilaštva u Beogradu protestujući zbog pravosudnih zakona
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih
Svoj na svome: U Nišu podneto oko 6.000 prijava, poslednji rok 5. februar
Gradski portal 018 pre 2 satajoš 24 povezane
Prevoznici iz regiona danas na sastanku sa EK o rešenju za boravak u Šengen zoni
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih