Povezane vesti
Petrić: Završena teška serija bez povreda
N1 Info 19.09.2022
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da je njegova ekipa imala poteškoća da igra na lošem terenu u Surdulici, ali da je ipak najbitnije da je uspešno okončala težak ciklus. Crno-beli su sa 2:0 savladali Radnik i tako nastavili seriju… »
Petrić: Završena teška serija bez povreda
Sport klub 19.09.2022
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da je njegova ekipa imala poteškoća da igra na lošem terenu u Surdulici, ali da je ipak najbitnije da je uspešno okončala težak ciklus. Crno-beli su sa 2:0 savladali Radnik i tako nastavili seriju… »
Završena je serija teških utakmica Petrić: Drago mi je da se niko nije povredio
Večernje novosti 18.09.2022
Fudbaleri Partizana, savladali su Radnik u Surdulici sa 2:0 u 12. kolu Mocart bet Superlige Srbije. FOTO: FK Partizan Trener tima iz Humske Gordan Petrić, bio je zadovoljan nakon susreta. –Završena je serija teških utakmica. Drago mi je zbog toga što se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 31 povezana

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 45 minutajoš 92 povezane

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 35 minutajoš 16 povezanih