Повезане вести

Додик: С Путином о политичким питањима и конкретним пројектима

Додик: С Путином о политичким питањима и конкретним пројектима

Политика 19.09.2022
МОСКВА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је уочи данашњег састанка с руским председником Владимиром Путином да ће с њим разговарати о политичким питањима и о конкретним пројектима. „Знам да председник Путин… »
Додик уочи састанка са Путином: Знам да има много посла, али искористићу прилику и изнети му проблеме које имамо овде

Додик уочи састанка са Путином: Знам да има много посла, али искористићу прилику и изнети му проблеме које имамо овде

Еуроневс 19.09.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да ће са председником Русије Владимиром Путином, током предстојећег састанка у Москви, разговарати о низу политичких питања, као и о конкретним пројектима. Додик је у… »
Додик: Крајњи циљ је Република Српска као независна држава

Додик: Крајњи циљ је Република Српска као независна држава

Курир 19.09.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је Република Српска (РС) држава српског народа и да је крајњи циљ да она постане независна. -Република Српска као независна држава и данас је наш циљ. Српска је само… »
Додик: Не можемо са муслиманима имати заједничке школе и уџбенике

Додик: Не можемо са муслиманима имати заједничке школе и уџбенике

Н1 Инфо 19.09.2022
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је да идеју уједињења свих Срба у једну државу не може ништа изменити, али да се реализацији те идеје противи Запад, који је присутан на овом простору и… »

Вести дана »