Повезане вести

Кристофер Хил: Србија је пригрлила различитост, демократију и толеранцију

Кристофер Хил: Србија је пригрлила различитост, демократију и толеранцију

Време 19.09.2022
Вести Еуропрајд је би „манифестација демокрарије“. Поносан је што је био присутан на овом Еуропајду и што је одржан баш у Београду. Србија је пригрлила различитости, демократију и толеранцију у процесу свог напредовања, изјавио… »
Хил: Регионални форум за Европу и Евроазију – Едуцатион УСА сјајна прилика за српске студенте

Хил: Регионални форум за Европу и Евроазију – Едуцатион УСА сјајна прилика за српске студенте

Данас 19.09.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил оценио је данас Регионални форум за Европу и Евроазију – Едуцатион УСА у Београду као сјајну прилику за српске студенте и изјавио да број студената није ограничен. Представници америчких… »
Хил: Регионални форум за Европу и Евроазију - ЕдуцатионУСА сјајна прилика за српске студенте

Хил: Регионални форум за Европу и Евроазију - ЕдуцатионУСА сјајна прилика за српске студенте

Бета видео 19.09.2022
БЕОГРАД - Амбасадор САД Кристофер Хил оценио је данас Регионални форум за Европу и Евроазију - ЕдуцатионУСА у Београду као сјајну прилику за српске студенте и изјавио да број студената није ограничен.… »
Хил: Регионални форум за Европу и Евроазију – сјајна прилика за српске студенте

Хил: Регионални форум за Европу и Евроазију – сјајна прилика за српске студенте

Н1 Инфо 19.09.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил оценио је данас Регионални форум за Европу и Евроазију - ЕдуцатионУСА у Београду као сјајну прилику за српске студенте и изјавио да број студената није ограничен.Представници америчких високообразовних… »
Српски студенти су увек добродошли, они су међу најбољима које имамо: Амерички амбасадор хвалио наше академце

Српски студенти су увек добродошли, они су међу најбољима које имамо: Амерички амбасадор хвалио наше академце

Телеграф 19.09.2022
Њихови капацитети за студирање су огромни, у свим областима, а неки од њих одлично играју и кошарку, нагласио је Кристофер Хил. Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је данас да су српски студенти увек добродошли у САД… »
Хил: Студенти из Србије међу најбољима у САД

Хил: Студенти из Србије међу најбољима у САД

РТВ 19.09.2022
БЕОГРАД - Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је данас да су српски студенти увек добродошли у САД, јер су они међу најбољима које та земља има. Говорећи на конференцији "УС Едуцатион, Европски регионални форум" у… »
"Мислим да је време ЗА напредак": Амбасадор Хил о наводном плану за Косово и моделу две Немачке: "Чуо сам ЗА то, али могу да…

"Мислим да је време ЗА напредак": Амбасадор Хил о наводном плану за Косово и моделу две Немачке: "Чуо сам ЗА то, али могу да…

Блиц 19.09.2022
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил није желео да коментарише наводни план за Косово који се појавио у албанским медијима, преноси РТВ. "Чуо сам за то, али све што могу да кажем је да ми снажно подржавамо ЕУ и њеним напорима да… »
Хил: САД подржавају ЕУ у напорима за постизање решења у дијалогу Србије и Косова

Хил: САД подржавају ЕУ у напорима за постизање решења у дијалогу Србије и Косова

Слободна Европа 19.09.2022
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кристофер Хил (Цхристопхер Хилл) изјавио је да САД подржавају Европску унију (ЕУ) у напорима за постизање решења у дијалогу Београда и Приштине нагласивши да тај проблем предуго… »
Хил: Веома сам поносан што је одржан Еуропрајд, ово је земља које је пригрлила различитост, демократију и толеранцију

Хил: Веома сам поносан што је одржан Еуропрајд, ово је земља које је пригрлила различитост, демократију и толеранцију

Еуроневс 19.09.2022
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је да је веома поносан што је у суботу одржан Еуропрајд у Београду. Говорећи на конференцији "УС Едуцатион, Европски регионални форум" у хотелу Метропол, Хил је рекао да смо у суботу… »
Хил: САД подржавају ЕУ у напорима у дијалогу Београда и Приштине

Хил: САД подржавају ЕУ у напорима у дијалогу Београда и Приштине

Н1 Инфо 19.09.2022
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је да САД подржавају Европску унију (ЕУ) у напорима за постизање решења у дијалогу Београда и Приштине нагласивши да тај проблем предуго траје и да мора бити решен. „То веома дуго… »
Хил: Србија прихватила европске вредности

Хил: Србија прихватила европске вредности

РТВ 19.09.2022
БЕОГРАД - Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил изјавио је данас да је веома поносан што је у суботу одржан Европрајд у Београду. Говорећи на конференцији "УС Едуцатион, Европски регионални форум" у хотелу Метропол, Хил је рекао… »

Бета видео 19.09.2022
БЕОГРАД - Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил (Ћристопхер Хилл) изјавио је данас да САД подржавају Европску унију (ЕУ) у напорима за постизање решења у дијалогу Београда и Приштине нагласивши да тај проблем предуго траје и да… »
Амбасадор Хил: САД подржавају ЕУ у напорима за постизање решења у дијалогу Србије и Косова

Амбасадор Хил: САД подржавају ЕУ у напорима за постизање решења у дијалогу Србије и Косова

Курир 19.09.2022
БЕОГРАД - Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил (Цхристопхер Хилл) изјавио је данас да САД подржавају Европску унију (ЕУ) у напорима за постизање решења у дијалогу Београда и Приштине нагласивши да тај проблем предуго траје и да… »

Инсајдер 19.09.2022
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил (Цхристопхер Хилл) изјавио је данас да САД подржавају Европску унију (ЕУ) у напорима за постизање решења у дијалогу Београда и Приштине нагласивши да тај проблем предуго траје и да мора бити… »

Вести дана »