Povezane vesti
Barbara Bobak pobesnela na mrežama! Komentarisala raskid sa Darkom Lazićem, pa raspalila - "Pijavice i paraziti stop!"
Mondo 19.09.2022
Barbara Bobak odbrusila svima koji je, kako kaže, "svojataju". Barbara Bobak odbrusila svima koji je, kako kaže, "svojataju". Barbara Bobak dospela je u žižu interesovanja kada je otpočela, ali i prekinula vezu sa Darkom Lazićem, a pevačica se sada… »
Barbara Bobak žustro odgovorila kolegama sa estrade: Niko mi nije pomogao
Nova 19.09.2022
Pevačica je pre nekoliko meseci raskinula vezu sa Darkom Lazićem, a sada je vidno iznervirana na Instagramu dala komentar gde pominje bivše momke, ali i kolege. Barbara je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, te je sada komentarisala priče… »
"Niko mi ništa nije pokazao, sve sam sama" Barbara Bobak odbrusila svima sa kojima je radila, a pomenula i bivše momke…
Kurir 19.09.2022
Pevačica Barbara Bobak je pre nekoliko meseci raskinula vezu sa Darkom Lazićem, a sad ju je neko očigledno baš mnogo iznervirao te je na društvenoj mreži Instagram ostavila komentar u kom je pomenula kako saradnike, tako i prijatelje, ali i bivše… »
Vesti dana »

Nova prognoza Marka Čubrila: Evo kad tačno stižu jaki pljuskovi i zahlađenje, ali i sneg na planinama
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih

Sindikat: Podnete krivične prijave protiv ministarke prosvete i finansijskih savetnika
Beta pre 58 minutajoš 12 povezanih

„Želim da oni žele mir“: Tramp uoči sutrašnjih pregovora sa Ukrajinom
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 2 satajoš 12 povezanih

(Video) Bogdanović bolji od bivšeg kluba: Brojao do devet u pobedi nad Kingsima
Dnevnik pre 58 minutajoš 14 povezanih