Повезане вести
Барбара Бобак побеснела на мрежама! Коментарисала раскид са Дарком Лазићем, па распалила - "Пијавице и паразити стоп!"
Мондо 19.09.2022
Барбара Бобак одбрусила свима који је, како каже, "својатају". Барбара Бобак одбрусила свима који је, како каже, "својатају". Барбара Бобак доспела је у жижу интересовања када је отпочела, али и прекинула везу са Дарком Лазићем… »
Барбара Бобак жустро одговорила колегама са естраде: Нико ми није помогао
Нова 19.09.2022
Певачица је пре неколико месеци раскинула везу са Дарком Лазићем, а сада је видно изнервирана на Инстаграму дала коментар где помиње бивше момке, али и колеге. Барбара је позната као особа која нема длаке на језику, те је сада… »
"Нико ми ништа није показао, све сам сама" Барбара Бобак одбрусила свима са којима је радила, а поменула и бивше момке! (фото)…
Курир 19.09.2022
Певачица Барбара Бобак је пре неколико месеци раскинула везу са Дарком Лазићем, а сад ју је неко очигледно баш много изнервирао те је на друштвеној мрежи Инстаграм оставила коментар у ком је поменула како сараднике, тако и… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 52 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 47 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 37 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 11 минутајош 15 повезаних