Повезане вести
Председник Вучић из Њујорка: Нисам хтео да узмем папир са новим оквиром дијалога! Навијачи никад нису били уз нас
Курир 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Њујорка и говорио о свим актуелним темама: Генералној скупштини УН, кризи у Европи, дијалогу са Приштином, Европрајду, навијачима... Председник Вучић у Њујорку борави поводом 77… »
Вучић одбио папир: За Србију неприхватљиво Косово у УН
Политика 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да за Србију није прихватљиво да Косово добије столицу у УН и да је одбио да прими папир који су му донели међународни представници. Говорећи за ТВ Пинк из Њујорка где… »
Вучић: Не постоји шанса да пустимо Косово у Уједињене нације
Слободна Европа 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 19. септембра да не постоји шанса да Београд прихвати да Косово постане део Уједињених нација."Не можемо да прихватимо да Косово буде део Уједињених нација", рекао је Вучић из… »
Вучић из Њујорка: Сви који су нападали полицајце и нарушавали јавни морал - биће кажњени!
Курир 19.09.2022
Ми морамо да се изборимо за пут пристојне и модерне Србије, у којој ће сви бити заштићени, у којој ће свачија права бити поштована, али у којој ћемо умети да чувамо наше националне и државе интересе, поручио је председник Вучић… »
Вучић са америчком конгресменком о билатералним односима и актуелним политичким питањима
Бета 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Њујорку са конгресменком САД Клаудијом Тени о јачању билатералних односа, европском путу Србије, актуелним регионалним и светским питањима. Тени је копредседавајућа… »
Александар Вучић: Нисам хтео да примим папир Макрона и Шолца
Време 19.09.2022
Вести Није ни у каквој политичкој офанзиви, није запамтио све што је писало на четири стране предлога новог оквира преговора са Приштином, а амбасадор САД Кристофер Хил није утицао на одржавање Еуропрајда, поручио је председник… »
Тачно у 22.30: Председник Вучић се обраћа из Њујорка
Курир 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић ће из Њујорка дати интервју за ТВ Пинк вечерас у 22.30х. Председник Вучић се од јуче налази у Њујорку, где ће боравити до 23. септембра и учествовати на 77. заседању Генералне скупштине… »
Вучић: Не постоји шанса да Београд прихвати да Косово буде у УН
Радио 021 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да не постоји шанса да Београд прихвати да Косово постане део Уједињених нација. "Не можемо да прихватимо да Косово буде део Уједињених нација", рекао је Вучић из Њујорка за… »
Вучић с конгресменком Тени о јачању билатералних односа и српском кокусу: Делегација Конгреса у Београду крајем године
Еуроневс 19.09.2022
Председник Републике Александар Вучић састао се данас са конгресменком Клаудијом Тени, копредседавајућом српским кокусом у Конгресу Сједињених Америчких Држава и чланицом Одбора за спољне послове Представничког дома. Посету… »
Вучић: Београд неће прихватити да КиМ постане члан УН, одбио сам папир
РТС 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће у говору, који се састоји од пет тачака, 21. септембра, пред Генералном скупштином УН изнети најважније ствари које муче грађане Србије. Нисам у било каквој политичкој офанзиви… »
Вучић се обратио уживо из Њујорка
Политика 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности уживо из Њујорка где ће учествовати на седници Генералне скупштине Уједињених нација. Вучић је раније најавио да ће у Њујорку снажно стати у одбрану међународног права, на… »
Шта је све поручио председник Србије из Њујорка: Говорићу после Зеленског, лажни српски десничари су бубњари бесмисла
Данас 19.09.2022
„Нисам у било каквој политичкој офанзиви. Радим свој посао. У офанзиви су неки други према Србији. Неки су стално раније били у офанзиви, а ми смо све губили. Ја радим свој посао, то је моја дужност“, рекао је Вучић специјално за… »
Вучић о Европрајду: "Сви који су скидали гаће биће кажњени, нико нема право да напада"
Мондо 19.09.2022
Председник Србије, Александар Вучић, огласио се у понедељак поводом дешавања на Европрајду који је одржан у суботу у Београду. Председник Србије, Александар Вучић, огласио се у понедељак поводом дешавања на Европрајду који је… »
Вучић:За Србију неприхватљиво Косово у УН, одбио сам папир
Инсајдер 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да за Србију није прихватљиво да Косово добије столицу у УН и да је одбио да прими папир који су му донели међународни представници. Говорећи за ТВ Пинк из Њујорка где… »
Вучић: Не постоји шанса да Београд прихвати да Косово постане део УН
Н1 Инфо 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да не постоји шанса да Београд прихвати да Косово постане део Уједињених нација. „Не можемо да прихватимо да Косово буде део Уједињених нација“, рекао је Вучић из Њујорка за… »
Вучиц́: Одбио сам да примим папир који су ми донели из ЕУ, такозвано Косово не може у УН
Спутник 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ је, говорец́и о такозваном новом оквиру преговора Београда и Приштине, рекао да су саветници председника Француске Емануела Макрона и немачког канцелара Олафа Шолца и представник ЕУ Мирослав… »
Вучић из Њујорка: Пред нама су кључних шест месеци, ја нисам у офанзиви…
Вести онлине 19.09.2022
Председник Србије Александар Вучић налази се у Њујорку где ће се поводом 77. заседања Генералне скупштине Уједињених нација састати са више од 30 званичника држава широм света и шефовима кључних међународних политичких и… »
Вучић из Њујорка: Пред нама је кључних шест месеци, многе земље биће уништене
Блиц 19.09.2022
Председник Вучић у Њујорку борави поводом 77. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, где ће говорити у среду. У САД је стигао јуче, а већ данас је почео серију важних састанака, којих ће имати више од 30. ОТВОРЕНИ… »
Вести дана »
Отац убијене деце у Дубони: Институције нису преузеле одговорност за пропусте који су претходили трагедији
Н1 Инфо пре 3 минутајош 20 повезаних
‘Брод смрти’: Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
Јужне вести пре 1 сатјош 12 повезаних
Америка у Ормуском мореузу започиње „Пројекат Слобода“: Спремне ракете, више од 100 авиона и 15.000 војника
Мондо пре 1 сатјош 12 повезаних