Povezane vesti
Mladenovićka zapevala sa bratanicom na trgu! Aleksandra: Bila sam puna emocija, uvek ću pamtiti ovaj trenutak!
Kurir 19.09.2022
Aleksandra Mladenović trenutno je jedna od najangažovanijih domaćih pevačica, a prethodnog vikenda zabavljala je nekoliko hiljada ljudi kada je nastupala na trgu u Aleksincu gde joj se na bini pridružila bratanica, Una Mladenović. Tokom nastupa… »
Aleksandra Mladenović zapevala sa bratanicom na bini FOTO+VIDEO
Nova 19.09.2022
Dirljiv momenat na nastupu pevačice. Aleksandra Mladenović proteklog vikenda nastupala je u Aleksandrovcu na Trgu pred nekoliko hiljada ljudi, a sa njom na sceni zapevala je njena bratanica Una. Naime, deca njenog rodjenog brata, Filip i Una, bodrili su… »
Vesti dana »

Jovanov demantovao tvrdnje Stranke slobode i pravde o zvučnom topu: Nadležni da ispitaju njihove laži
Euronews pre 15 minutajoš 33 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 3 satajoš 22 povezane

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 33 minutajoš 24 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 5 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 38 minutajoš 43 povezane