Povezane vesti

Čanak: Neću se kandidovati sa predsednika LSV, to ne znači da se povlačim iz politike

Čanak: Neću se kandidovati sa predsednika LSV, to ne znači da se povlačim iz politike

Politika 19.09.2022
NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak najavio je povlačenje sa čela LSV, te dodao da se na predstojećem kongresu LSV, na kojem će biti biran njen lider, neće kandidovati. Čanak je za agenciji Beta rekao da je odluku… »
Nenad Čanak se povlači sa čela LSV-a

Nenad Čanak se povlači sa čela LSV-a

Moj Novi Sad 19.09.2022
Predsednik i osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak potvrdio je za "Danas" da se nakon 32 godine povlači sa mesta prvog čoveka stranke, kako bi joj omogućio da razvije sve svoje kapacitete koji su bili onemogućeni ličnom… »
Čanak se povlači sa mesta predsednika LSV posle 32 godine: „Napadan sam od skoro svake vlasti i postao sam opterećenje za…

Čanak se povlači sa mesta predsednika LSV posle 32 godine: „Napadan sam od skoro svake vlasti i postao sam opterećenje za…

Danas 19.09.2022
Predsednik i osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak potvrdio je za Danas da se nakon 32 godine povlači sa mesta prvog čoveka stranke, kako bi stranci omogućio da razvije sve svoje kapaciteti koji su bili onemogućeni ličnon… »

Vesti dana »