Повезане вести
Партизан све јачи, Папапетру стигао у Београд
Спортске.нет 19.09.2022
Након завршеног Евробаскета, Партизан полако комплетира свој састав пред почетак нове сезоне у АдмиралБет АБА лиги и Евролиги, па је у Београд након Јама Мадара стигао и репрезентативац Грчке Јоанис Папапетру. У изјави за клупску… »
Папапетру се прикључио тренинзима Партизана
Данас 19.09.2022
Грчки интернационалац Јанис Папапетру прикључио се кошаркашком клубу Партизан на припремама за нову сезону. Он је на припреме клуба прилично закаснио, али је за то имао добар разлог. Наиме, Папапетру је био члан репрезентације… »
Партизан комплетирао тим: Последња карика стигла међу црно-беле
Вечерње новости 19.09.2022
КОШАРКАШИ Партизана раде пуном паром како би што спремније дочекали почетак нове сезоне, а црно-белима се на тренинзима прикључио једини играч који је недостајао. Фото: Новости У питању је Грк Јоанис Папапетру који је… »
Папапетру се придружио Партизану: Имаћемо циљеве када створимо хемију
Нова 19.09.2022
Грчки кошаркаш се придружио црно-белима. Репрезентација Грчке је у четвртфиналу Евробаскета завршила такмичење, па је након неколико дана велико појачање Партизана Јанис Папапетру почео да тренира. Грк је открио како треба да… »
Папапетру кренуо са тренинзима у црно-белој опреми: „Драго ми је што сам стигао, узбуђен сам што имам прилику да радим и…
Хот спорт 19.09.2022
Биће велико појачање. Грчки кошаркаш и једно од највећих појачања Партизан, Јоанис Папапетру, прикључио се тренинзима Партизана. Наредни изазов на припремама за црно-беле јесте ВТБ Суперкуп у Москви. Поред Партизана учествују… »
Папапетру коначно тренира: Да растемо из меча у меч
Спорт клуб 19.09.2022
Једно од најзвучнијих појачања Партизана пред почетак нове сезоне у којој ће екипа Жељка Обрадовића поново играти у Евролиги, Јанис Папапетру прикључио се екипи на тренинзима. „Драго ми је да сам овде и да сам почео да радим… »
Вести дана »
Гори и Абу даби! Одјекују експлозије: Становници добили упозорење да сместа потраже склониште због ракетних удара - погледајте драматичне призоре (видео)
Курир пре 6 минутајош 45 повезаних
Студенти и грађани протестовали су код Парка Ушће против изградње акваријума, присутне и јаке полицијске снаге (ФОТО)
Инсајдер пре 1 сатјош 21 повезана
Нетањаху и Трамп на вези усред рата са Ираном: Тајни разговор у јеку војне акције – детаљи се крију
Вечерње новости пре 11 минутајош 162 повезане