Povezane vesti
Vučić: Na Prajdu šetnje nije ni bilo
Radio 021 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Evroprajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila. Dodao je da njemu "nijedan ambasador ne može ništa da naredi". "U šta me je ubedio? Da ih… »
Vučić negira da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Nova 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. „U šta me je ubedio? Da ih… »
Vučić odbacio tvrdnje da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Insajder 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. "U šta me je ubedio? Da ih… »
Vesti dana »
Situacija u Sjenici stabilna nakon padavina, vanredno stanje ostaje na snazi
Sandžak press pre 5 minutajoš 36 povezanih
Na Mali Božić mesi se vasilica – obredni kolač koji simbolizuje dobar početak godine
Glas Zaječara pre 1 satjoš 39 povezanih
Naftovodom Janaf potekle prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
Serbian News Media pre 3 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Neću da se sretnem s njima, ne pada mi na pamet da gubim vreme
Nova pre 4 satijoš 21 povezana