Povezane vesti
Vučić: Na Prajdu šetnje nije ni bilo
Radio 021 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Evroprajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila. Dodao je da njemu "nijedan ambasador ne može ništa da naredi". "U šta me je ubedio? Da… »
Vučić odbacio tvrdnje da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Insajder 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. "U šta me je ubedio? Da… »
Vučić negira da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Nova 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. „U šta me je ubedio… »
Vesti dana »
Srbija postaje deo SEPA: Vučić o otvaranju Klastera 3: "Očekujemo to u januaru ili februaru"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Zahtevi su ispunjeni, mogu da rade šta hoće": Vučić o studentskim blokadama
Blic pre 5 satijoš 1 povezana