Povezane vesti
Vučić: Na Prajdu šetnje nije ni bilo
Radio 021 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Evroprajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila. Dodao je da njemu "nijedan ambasador ne može ništa da naredi". "U šta me je ubedio? Da ih… »
Vučić negira da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Nova 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. „U šta me je ubedio? Da ih… »
Vučić odbacio tvrdnje da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Insajder 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. "U šta me je ubedio? Da ih… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 8. septembar: Jugoslavija drugi put postala prvak sveta u košarci, rođen Antonjin Dvoržak, umrli Rihard Štraus, kraljica Elizabeta, Leni Rifenštal...
N1 Info pre 47 minutajoš 2 povezane
Napad na Kijev – dve osobe poginule, sedam povređeno; pogođena civilna infrastruktura u Saratovu
RTS pre 17 minutajoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hezbolah ponovo napada; UN: Uklanjanje ruševina u Gazi moglo bi da uništi dokaze o zločinu
RTV pre 32 minutajoš 1 povezana