Povezane vesti
Vučić: Na Prajdu šetnje nije ni bilo
Radio 021 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Evroprajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila. Dodao je da njemu "nijedan ambasador ne može ništa da naredi". "U šta me je ubedio? Da ih… »
Vučić negira da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Nova 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. „U šta me je ubedio? Da ih… »
Vučić odbacio tvrdnje da ga je američki ambasador ubedio da se održi Evroprajd
Insajder 19.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je dozvolio šetnju u okviru Europrajda u Beogradu zbog pritisaka američkog ambasadora Kristofera Hila i dodao da njemu nijedan ambasador ne može ništa da naredi. "U šta me je ubedio? Da ih… »
Vesti dana »
U martu krećemo sa služenjem vojnog roka! Vučić na prikazu novih sredstava Vojske Srbije u Batajnici: Biće kratak, ali vojska će tad biti sve snažnija (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 39 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka uspešno izvršeno, iscurio iz hladnjače u Guči
Beta pre 30 minutajoš 44 povezane
Tramp: Ako budemo primorani da s vojskom završavamo posao, Iran više neće postojati
Insajder pre 29 minutajoš 35 povezanih
U 9 ujutru subjektivni osećaj već 35 stepeni! Rhmz izdao najviši stepen upozorenja zbog vrućina, u ovim grdovima je najgore, a od sutra još veći pakao: "Veoma opasna vremenska situacija"
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Novi rekord Mesija, postigao gol na sedmom uzastopnom meču na SP
Serbian News Media pre 30 minutajoš 46 povezanih