Повезане вести

Имала сам утисак да ми на челу пише распуштеница и др**а! Гоца Тржан о хаосу због развода - Прошла сам као бос по трњу!

Имала сам утисак да ми на челу пише распуштеница и др**а! Гоца Тржан о хаосу због развода - Прошла сам као бос по трњу!

Мондо 19.09.2022
Гоца Тржан је отворено говорила о периоду с којим се тада тешко носила. Гоца Тржан је отворено говорила о периоду с којим се тада тешко носила. Прошло је једанаест година откако се Гоца Тржан развела од Ивана Маринковића, сада… »
"Мислила сам да ми на челу пише распуштеница" Гоца Тржан без длаке на језику о Маринковићу и хаосу кроз који је прошла због…

"Мислила сам да ми на челу пише распуштеница" Гоца Тржан без длаке на језику о Маринковићу и хаосу кроз који је прошла због…

Курир 19.09.2022
Познато је да су јавне личности највише на удару када је у питању задирање у приватан живот, а да се народ слади скандалима на својој кожи осетила је и Гоца Тржан. Наиме, певачица се дотакла тешког периода и развода кроз који… »
"Мислила сам да ми на челу пише распуштеница: И др***" Гоца Тржан о болном периоду након развода и Ивану Маринковићу

"Мислила сам да ми на челу пише распуштеница: И др***" Гоца Тржан о болном периоду након развода и Ивану Маринковићу

Блиц 19.09.2022
Већина воли да задире у туђу приватност, а да ли постоји граница? У овој ситуацији највише су на удару јавне личности. На ту тему управо је говорила певачица Гоца Тржан. ГОЦА ТРЖАН ИМАЛА УДЕС Раша је возио аутомобил када је дошло… »

Вести дана »