Povezane vesti
Imala sam utisak da mi na čelu piše raspuštenica i dr**a! Goca Tržan o haosu zbog razvoda - Prošla sam kao bos po trnju!
Mondo 19.09.2022
Goca Tržan je otvoreno govorila o periodu s kojim se tada teško nosila. Goca Tržan je otvoreno govorila o periodu s kojim se tada teško nosila. Prošlo je jedanaest godina otkako se Goca Tržan razvela od Ivana Marinkovića, sada učesnika Zadruge koji je i… »
"Mislila sam da mi na čelu piše raspuštenica" Goca Tržan bez dlake na jeziku o Marinkoviću i haosu kroz koji je prošla zbog…
Kurir 19.09.2022
Poznato je da su javne ličnosti najviše na udaru kada je u pitanju zadiranje u privatan život, a da se narod sladi skandalima na svojoj koži osetila je i Goca Tržan. Naime, pevačica se dotakla teškog perioda i razvoda kroz koji je prošla, a progovorila… »
"Mislila sam da mi na čelu piše raspuštenica: I dr***" Goca Tržan o bolnom periodu nakon razvoda i Ivanu Marinkoviću
Blic 19.09.2022
Većina voli da zadire u tuđu privatnost, a da li postoji granica? U ovoj situaciji najviše su na udaru javne ličnosti. Na tu temu upravo je govorila pevačica Goca Tržan. GOCA TRŽAN IMALA UDES Raša je vozio automobil kada je došlo do sudara, pevačica… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 5 satijoš 1 povezana