Povezane vesti
Legendarni Moka Slavnić nakon zvezdanove ispovesti o ubistvu: "Više bih voleo da su mi javili da je moj sin ubijen"
Mondo 20.09.2022
Zoran Moka Slavnić se oglasio posle ispovesti sina Zvezdana Slavnića u Zadruzi o noći kada je počinio ubistvo, 1998. godine, i otkrio još neke detalje. Zoran Moka Slavnić se oglasio posle ispovesti sina Zvezdana Slavnića u Zadruzi o noći kada je počinio… »
"Više bih voleo da su mi javili da je zvezdan ubijen" Šok ispovest Moke Slavnića o ubistvu i ljubavi sina sa Ksenijom Pajčin...…
Kurir 20.09.2022
Gledaoci su imali su priliku da čuju ispovest Zvezdana Slavnića, najveće ljubavi pokojne pevačice Ksenije Pajčin, o ubistvu koje je počinio 1998. godine u jednom prestoničkom klubu, te je otkrio da li je to, kao što se spekulisalo, bilo zapravo zbog… »
Uživo u programu pričao o ubistvu: Skandalozna priča sina Moke Slavnića - "Pištolj si mogao da nabaviš kao kiki bombone"
Mondo 20.09.2022
Zvezdan Slavnić o robiji, rasturanju porodice i liku momka kojeg je ubio. Zvezdan Slavnić o robiji, rasturanju porodice i liku momka kojeg je ubio Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, koji je proveo sedam godina u zatvoru… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 3. jul: Nestabilno ali vedrije, mestimično kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana
FOTO, VIDEO Krvava ruska odmazda u Kijevu: Raste broj mrtvih u jednom od najgorih napada, Peskov poslao jezivu poruku
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Gnev i prezir dostigli vrhunac! Velika zvezda se oprostila od reprezentacije! Neće više da igra zbog...
Večernje novosti pre 35 minutajoš 36 povezanih
Umalo izgubio život na terenu, sada nosi traku na glavi i vodi Meksiko na Mundijalu
BBC News pre 3 satajoš 78 povezanih
Preko 100.000 noćenja samo u maju registrovano na Zlatiboru: Srpska planina nastavlja da obara rekorde, rame uz rame sa Beogradom
RINA pre 55 minutajoš 16 povezanih