Повезане вести

Скариоло: Шпанија као Данска 1992. или као Лестер 2016.

Н1 Инфо 20.09.2022
Селектор Шпаније Серђо Скариоло изјавио је да је његова селекција направила изненађење на Евробаскету попут Лестера који је 2016. неочекивано освојио Премијер лигу или попут селекције Данске, која је 1992. постала првак Европе… »

Спорт клуб 20.09.2022
Селектор Шпаније Серђо Скариоло изјавио је да је његова селекција направила изненађење на Евробаскету попут Лестера који је 2016. неочекивано освојио Премијер лигу или попут селекције Данске, која је 1992. постала првак Европе… »
"Ми смо као данска 1992. Године": Отишли уместо Југославије и на крају постали шампиони Европе

"Ми смо као данска 1992. Године": Отишли уместо Југославије и на крају постали шампиони Европе

Вечерње новости 20.09.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Шпаније Серђо Скариоло изјавио је данас да је његова селекција направила изненађење на Евробаскету попут Лестера који је 2016. неочекивано освојио Премијер лигу или попут селекције Данске… »
Скариоло: Ми смо као Данска и Лестер, тимови са НБА звездама су остали иза нас

Скариоло: Ми смо као Данска и Лестер, тимови са НБА звездама су остали иза нас

Нова 20.09.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Шпаније Серђо Скариоло изјавио је да је његова селекција направила изненађење на Евробаскету попут Лестера који је 2016. неочекивано освојио Премијер лигу или попут селекције Данске, која је… »
Скариоло упоредио кошаркаше Шпаније са фудбалерима Данске и Лестера

Скариоло упоредио кошаркаше Шпаније са фудбалерима Данске и Лестера

Данас 20.09.2022
Селектор новог шампиона Европе у игри под обручима испричао велику причу о најновијој титули потцењеног тима са Пиринеја. Дан после грандиозног дочека у Шпанији, италијански стручњак Серђо Скариоло дао је опширан интервју… »

Вести дана »