Povezane vesti
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju: Finansijski gubici i dalje nepoznati
Kurir 20.09.2022
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima nadležni još ne mogu da govore, prenosi danas RTCG pozivajući se na izjave zvaničnika nadležnih ministarstava. "Mi definitivno ne… »
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, finansijski gubici i dalje nepoznati
Telegraf 20.09.2022
Dušan Polović iz Ministarstva javne uprave govorio je o najvećim sajber napadima koji su Crnu Goru zadesili pre nepun mesec. Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima… »
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju
RTV 20.09.2022
PODGORICA - Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima nadležni još ne mogu da govore, prenosi danas RTCG pozivajući se na izjave zvaničnika nadležnih ministarstava. "Mi… »
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju
Politika 20.09.2022
PODGORICA- Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima nadležni još ne mogu da govore, prenosi danas RTCG pozivajući se na izjave zvaničnika nadležnih ministarstava. „Mi… »
Vesti dana »
Borba sa vatrenom stihijom u Srbiji: "Super puma" gasi na Stolovima, požar van kontrole zbog vetra, u Deliblatskoj peščari mirnije, gori i borova šuma na Zlatiboru
Blic pre 10 minutajoš 53 povezane
Kako vlast finansira „pomoć“ za građane pred izbore: Srezali novac za kanalizaciju, a prethodno i za obnovu škola
Nova ekonomija pre 3 satajoš 30 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane
Spremite se za najtoplije dane u avgustu! RHMZ upozorava na ekstremne vrućine, opasnost od požara ne prestaje, a evo kada se očekuju pljuskovi s grmljavinom
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
(Video) Vatra buknula uz auto-put, njive u plamenu, gust dim se nadvio nad kolovozom
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane