Povezane vesti

Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju: Finansijski gubici i dalje nepoznati

Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju: Finansijski gubici i dalje nepoznati

Kurir 20.09.2022
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima nadležni još ne mogu da govore, prenosi danas RTCG pozivajući se na izjave zvaničnika nadležnih ministarstava. "Mi definitivno… »
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, finansijski gubici i dalje nepoznati

Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, finansijski gubici i dalje nepoznati

Telegraf 20.09.2022
Dušan Polović iz Ministarstva javne uprave govorio je o najvećim sajber napadima koji su Crnu Goru zadesili pre nepun mesec. Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima… »
Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju

RTV 20.09.2022
PODGORICA - Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima nadležni još ne mogu da govore, prenosi danas RTCG pozivajući se na izjave zvaničnika nadležnih ministarstava. "Mi… »

Politika 20.09.2022
PODGORICA- Sajber napadi na infrastrukturu Vlade Crne Gore ne prestaju, ali se pojedini servisi vraćaju, dok o finansijskim gubicima nadležni još ne mogu da govore, prenosi danas RTCG pozivajući se na izjave zvaničnika nadležnih ministarstava. „Mi… »

Vesti dana »