Povezane vesti
Korać: Đinđić uvođenjem veronauke hteo pomirenje sa crkvom – pogrešio je
N1 Info 20.09.2022
Zoran Đinđić je uvođenjem veronauke u škole, kao fakultativnog predmeta, a to se često previđa, želeo neku vrstu pomirenja sa crkvom i zapravo podršku crkve za demokratske reforme u Srbiji. Tu podršku nikada nije dobio i rekao sam mu tada da je neće… »
Žarko Korać: Đinđić uvođenjem veronauke hteo pomirenje sa Crkvom i pogrešio je
Nova 20.09.2022
Zoran Đinđić je uvođenjem veronauke u škole, kao fakultativnog predmeta, a to se često previđa, želeo neku vrstu pomirenja sa crkvom i zapravo podršku crkve za demokratske reforme u Srbiji. Tu podršku nikada nije dobio i rekao sam mu tada da je neće… »
Žarko Korać: Đinđić je uvođenjem veronauke hteo pomirenje sa Crkvom i pogrešio je
Danas 20.09.2022
Vesti dana »
Ne puštaj - Sijarto poručio: Na izborima u aprilu će se odlučiti da li će pobediti Ukrajina ili Mađarska
Večernje novosti pre 2 minutajoš 32 povezane
Vlada Srbije predlaže ukidanje naknade za ulaz u nacionalne parkove za vozila žitelja okolnih mesta
Radio 021 pre 1 satjoš 44 povezane
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana
Ovo na Novakovoj ruci nije sat, nego svetsko čudo: 101 primerak časovnika pomerio granice nauke
Mondo pre 1 satjoš 95 povezanih
Konobarica iz bara smrti dobila "etiketu" devojke sa kacigom: "Verovala je ljudima, to je koštalo života"
Mondo pre 12 minutajoš 36 povezanih