Povezane vesti
Korać: Đinđić uvođenjem veronauke hteo pomirenje sa crkvom – pogrešio je
N1 Info 20.09.2022
Zoran Đinđić je uvođenjem veronauke u škole, kao fakultativnog predmeta, a to se često previđa, želeo neku vrstu pomirenja sa crkvom i zapravo podršku crkve za demokratske reforme u Srbiji. Tu podršku nikada nije dobio i rekao sam mu tada da je neće… »
Žarko Korać: Đinđić uvođenjem veronauke hteo pomirenje sa Crkvom i pogrešio je
Nova 20.09.2022
Zoran Đinđić je uvođenjem veronauke u škole, kao fakultativnog predmeta, a to se često previđa, želeo neku vrstu pomirenja sa crkvom i zapravo podršku crkve za demokratske reforme u Srbiji. Tu podršku nikada nije dobio i rekao sam mu tada da je neće… »
Žarko Korać: Đinđić je uvođenjem veronauke hteo pomirenje sa Crkvom i pogrešio je
Danas 20.09.2022
Vesti dana »

Vučić se meša u sudsku vlast: Kriminalno ponašanje TOK, govoriću o njihovim poslušnicima u policiji
N1 Info pre 14 minutajoš 200 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i reakcije međunarodnih zvaničnika
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 80 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 3 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 53 povezane