Повезане вести

„Златна богиња” стигла у Београд

„Златна богиња” стигла у Београд

Политика 20.09.2022
Трофеј намењен освајачу Светског првенства у фудбалу стигао је данас у Београд, у оквиру турнеје по земљама које ће учествовати на Мундијалу у Катару. Свечаности у Београду присуствовали су селектор Србије Драган Стојковић и… »
„Београд кућа светског фудбала“: Пикси, Матераци и трофеј СП

„Београд кућа светског фудбала“: Пикси, Матераци и трофеј СП

Спорт клуб 20.09.2022
Званични трофеј Светског првенства стигао је у уторак у Београд на свом пропутовању фудбалском планетом претварајући српску престоницу у "кућу светског фудбала". У центру пажње били су прослављени италијански фудбалер Марко… »
Пикси: Већ сам додирнуо трофеј на жребу, сањам да га имам у рукама

Пикси: Већ сам додирнуо трофеј на жребу, сањам да га имам у рукама

Нова 20.09.2022
Селектор Србије је био на представјању "богиње". Чувени италијански фудбалер Марко Матераци, члан шампионског тима на Мундијалу у Немачкој и селектор Србије Драган Стојковић Пикси представили су у Београду „богињу“, трофеј… »
Матераци: Декија зовем брате, више сам провео времена са њим, него са супругом

Матераци: Декија зовем брате, више сам провео времена са њим, него са супругом

Нова 20.09.2022
Освајач Мундијала 2006. године је стигао у Београд. Чувени италијански фудбалер Марко Матераци, члан шампионског тима на Мундијалу у Немачкој и селектор Србије Драган Стојковић Пикси представили су у Београду „богињу“, трофеј… »
Пикси добио поклон од матерација: Селектор "орлова" дочекао најжељенији трофеј на свету (фото)

Пикси добио поклон од матерација: Селектор "орлова" дочекао најжељенији трофеј на свету (фото)

Вечерње новости 20.09.2022
ОВАЈ трофеј је сан сваког фудбалера и сваког тренера на планети. Срећан сам што је Србија два дана домаћин једном од најлепших пехара у свету спорта. Овим речима је селектор фудбалске репрезентције наше земље Драган Стојковић… »
Матераци у пратњи „Златне богиње“ у Београду: Волим српски народ, више времена сам провео са Декијем Станковићем него са…

Матераци у пратњи „Златне богиње“ у Београду: Волим српски народ, више времена сам провео са Декијем Станковићем него са…

Данас 20.09.2022
Чувени италијански фудбалер део „ФИФА Ворлд Цуп Тропхи“ турнеје, под чијим окриљем се трофеј намењен најбољој репрезентацији Мундијала шета по свету. „Златну богињу“ је открио селектор Србије, Драган Стојковић, који је… »
ФИФА трофеј стигао у Србију: О овоме сања цео свет

ФИФА трофеј стигао у Србију: О овоме сања цео свет

Еуроневс 20.09.2022
Трофеј намењен најбољој фудбалској селекцији на свету, који ће бити додељен победнику предстојећег Мундијала који се од 20. новембра до 18. децембра одржава у Катару стигао је Србију. У улози домаћина били су представници… »
Звезда поносно представила посебног госта - Марко Матераци на Маракани!

Звезда поносно представила посебног госта - Марко Матераци на Маракани!

Спортске.нет 20.09.2022
Прослављени фудбалер Интера и некадашњи репрезентативац Италије Марко Матераци данас је стигао у посету Београду где ће у оквиру ФИФА тура представити трофеј намењен прваку света пред предстојећи Мундијал у Катару. Пре… »

Вести дана »