Povezane vesti
„Zlatna boginja” stigla u Beograd
Politika 20.09.2022
Trofej namenjen osvajaču Svetskog prvenstva u fudbalu stigao je danas u Beograd, u okviru turneje po zemljama koje će učestvovati na Mundijalu u Kataru. Svečanosti u Beogradu prisustvovali su selektor Srbije Dragan Stojković i proslavljeni… »
„Beograd kuća svetskog fudbala“: Piksi, Materaci i trofej SP
Sport klub 20.09.2022
Zvanični trofej Svetskog prvenstva stigao je u utorak u Beograd na svom proputovanju fudbalskom planetom pretvarajući srpsku prestonicu u "kuću svetskog fudbala". U centru pažnje bili su proslavljeni italijanski fudbaler Marko Materaci i selektor… »
Materaci: Dekija zovem brate, više sam proveo vremena sa njim, nego sa suprugom
Nova 20.09.2022
Osvajač Mundijala 2006. godine je stigao u Beograd. Čuveni italijanski fudbaler Marko Materaci, član šampionskog tima na Mundijalu u Nemačkoj i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi predstavili su u Beogradu „boginju“, trofej koji osvaja… »
Piksi: Već sam dodirnuo trofej na žrebu, sanjam da ga imam u rukama
Nova 20.09.2022
Selektor Srbije je bio na predstavjanju "boginje". Čuveni italijanski fudbaler Marko Materaci, član šampionskog tima na Mundijalu u Nemačkoj i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi predstavili su u Beogradu „boginju“, trofej koji osvaja šampion… »
Piksi dobio poklon od materacija: Selektor "orlova" dočekao najželjeniji trofej na svetu (foto)
Večernje novosti 20.09.2022
OVAJ trofej je san svakog fudbalera i svakog trenera na planeti. Srećan sam što je Srbija dva dana domaćin jednom od najlepših pehara u svetu sporta. Ovim rečima je selektor fudbalske reprezentcije naše zemlje Dragan Stojković juče dočekao u… »
Materaci u pratnji „Zlatne boginje“ u Beogradu: Volim srpski narod, više vremena sam proveo sa Dekijem Stankovićem nego…
Danas 20.09.2022
Čuveni italijanski fudbaler deo „FIFA World Cup Trophy“ turneje, pod čijim okriljem se trofej namenjen najboljoj reprezentaciji Mundijala šeta po svetu. „Zlatnu boginju“ je otkrio selektor Srbije, Dragan Stojković, koji je maestralno vodio… »
FIFA trofej stigao u Srbiju: O ovome sanja ceo svet
Euronews 20.09.2022
Trofej namenjen najboljoj fudbalskoj selekciji na svetu, koji će biti dodeljen pobedniku predstojećeg Mundijala koji se od 20. novembra do 18. decembra održava u Kataru stigao je Srbiju. U ulozi domaćina bili su predstavnici kompanije Koka Kola, kao i… »
Zvezda ponosno predstavila posebnog gosta - Marko Materaci na Marakani!
Sportske.net 20.09.2022
Proslavljeni fudbaler Intera i nekadašnji reprezentativac Italije Marko Materaci danas je stigao u posetu Beogradu gde će u okviru FIFA tura predstaviti trofej namenjen prvaku sveta pred predstojeći Mundijal u Kataru. Pre službenog dela posete… »
Vesti dana »
Posle tročasovne blokade Varadinskog i Žeželjevog mosta, studenti i građani kod Mosta slobode u Novom Sadu
RTS pre 6 minutajoš 52 povezane
AP: Pad nadstrešnice izazvao široki antikorupcijski pokret i višemesečne ulične proteste u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 44 povezane
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 1 satjoš 23 povezane