Povezane vesti
Aleksandru Prijović zaustavila policija: Pevačica iznenadila reakcijom
Nova 20.09.2022
Poznata pevačica otkrila je kakva je kad sedne za volan. Aleksandra Prijović vožnju je položila malo pre trudnoće. „Kasno sam položila, par meseci pre trudnoće. Kupila sam odmah auto i krenula sam da vozim i stalno sam želela da vozim. Međutim, ostala… »
Aleksandru Prijović zaustavila policiju, a njen odgovor službenim licima je sve začudio: "Još nisam platila kaznu"
Blic 20.09.2022
Pevačica Aleksandra Prijović danas je aktivan vozač, a vozački ispit je položila neposredno pre trudnoće i odmah je kupila automobil. Nije bila skromna, te je priznala da je odličan vozač, ali i otkrila pravi li prekršaje na putevima, da li je imala… »
Napravila prekršaj, tražila policajcu da joj piše kaznu: Prija otkrila i da je još nije platila - "Zaboravila sam"
Mondo 20.09.2022
Pevačica Aleksandra Prijović otkrila kada je položila vožnju i kakav je prekršaj napravila. Pevačica Aleksandra Prijović otkrila kada je položila vožnju i kakav je prekršaj napravila Pevačica Aleksandra Prijović danas je aktivan vozač, a vozački ispit je… »
Vesti dana »

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 24 povezane

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i kazna za Petruševa
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 69 povezanih

Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena posle borbe sa Kameronom Norijem, dok razmatra budućnost i sanja o tenisu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 71 povezana

Požar u skladištu nafte u Krasnodaru usled napada dronom; Kalas: Rusija neće dobiti zamrznutu imovinu bez plaćanja reparacija
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

SNS skupovi protiv blokada sutra u 100 gradova i opština, među njima i Vlasotince
Jugmedia pre 16 minutajoš 9 povezanih