Povezane vesti
Intresovanje za žensku trku obara sve rekorde: Prijavite se i pobedite sopstvene životne rekorde, pod sloganom "Ja to mogu"!
Kurir 20.09.2022
Tradicionalna dm Ženska trka na Adi Ciganliji u organizaciji Beogradskog maratona pod sloganom " Ja to mogu!" zakazana je za nedelju, 2. oktobra sa početkom u 10 časova. Za trku se možete prijaviti na sajtu Beogradskog maratona. - Prošle godine bilo je… »
Ženska trka pod sloganom "Ja to mogu" na Adi 2. oktobra
RTV 20.09.2022
BEOGRAD - Tradicionalna Ženska DM trka, najlepša trka u organizaciji Beogradskog maratona, održaće se 2. oktobra na Adi Ciganliji pod sloganom "Ja to mogu'. "Očekujemo veliki broj pripadnica lepšeg pola, kroz takmičenje, šetnju ili druženje. Iza slogana… »
Vesti dana »
BLOG Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 17 minutajoš 30 povezanih
Poginuli svi članovi posade u padu NATO aviona: Užasna nesreća blizu granice sa Rusijom
Mondo pre 3 satajoš 36 povezanih
Gradska čistoća uklanja crvenu liniju koju su danas iscrtali studenti kod Generalštaba
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
„Lepo je igrati protiv saigrača iz reprezentacije“: Avramović se vratio u velikom stilu, pa pohvalio Zvezdu!
Hot sport pre 42 minutajoš 86 povezanih