Повезане вести

Ђоковић САД не би освојио Аустралију, него Алкараз! Новаков "хејтер" опет оплео: Па видели сте га на шљаци...

Ђоковић САД не би освојио Аустралију, него Алкараз! Новаков "хејтер" опет оплео: Па видели сте га на шљаци...

Мондо 20.09.2022
Бен Ротенберг је поново потценио Новака Ђоковића због тога што га дуго нисмо видели на терену. Бен Ротенберг је поново потценио Новака Ђоковића због тога што га дуго нисмо видели на терену. Новак Ђоковић и Карлос Алкараз освајачи… »
„Видим Роџера, Рафу, Новака – није то за мене“

Данас 20.09.2022
Руски тенисер Данил Медведев прокоментарисао је изгубљено прво место на АТП листи, које му, како је рекао, није било приоритет у каријери, пише Спорт Клуб. „Бити број један на свету био је више сан него амбиција. До своје 22-23… »
Скромност је врлина великана: Видим велику тројку на врху, није то за мене!

Скромност је врлина великана: Видим велику тројку на врху, није то за мене!

Хот спорт 20.09.2022
Руски тенисер Данил Медведев је почетком ове године постао први тенисер света, а осим Ендија Марија, нико други до тог момента није могао да узурпира владавину велике тројке. Ипак, Рус каже, да ни он у млађим данима није очекивао… »

Спорт клуб 20.09.2022
Руски тенисер Данил Медведев прокоментарисао је изгубљено прво место на АТП листи, које му, како је рекао, није било приоритет у каријери. „Бити број један на свету био је више сан него амбиција. До своје 22-23 године нисам… »
„Нема разлога да плачем“: Медведев о лошој форми и губитку првог места

„Нема разлога да плачем“: Медведев о лошој форми и губитку првог места

Нова 20.09.2022
Не игра Рус добро као прошле сезоне, али га то не погађа превише Руски тенисер Данил Медведве није успео да одбрани титулу на УС Опену, па је због тога изгубио прво место на АТП листи. Руса је наследио Карлос Алкараз, а чињеница… »

Вести дана »