Povezane vesti
Prvi put mi se desilo, lupanje srca i neviđeni strah... Srpski glumac doživeo napad panike - otkrio kroz šta je prošao!
Mondo 20.09.2022
Ammar Mešić je objasnio šta mu se dogodilo jednog sasvim uobičajenog dana i obratio se svima koji ga prate. Ammar Mešić je objasnio šta mu se dogodilo jednog sasvim uobičajenog dana i obratio se svima koji ga prate. Glumac Ammar Mašić podelio je… »
Vraćam se na psihoterapije Ammar Mešić otkrio da je imao napad panike
Alo 20.09.2022
Glumac otkrio probleme sa kojima se sureće. Ammar Mešić otkrio je na svom nalogu na Instagramu da je prvi put u svom životu doživeo napad panike. On je svoje iskustvo podelio sa svojim pratiocima. Kako je istakao, u tom trenutku ga je njegov trener… »
Srpski glumac doživeo napad panike: Lupalo mi je srce, osetio sam užasan strah
Nova 20.09.2022
Srpski glumac Ammar Mešić objavio je fotografiju za koju tvrdi da je nastala u trenutku "neviđenog straha", kada je, kako kaže, doživeo užasan napad panike. Mešić je napisao da mu se ovo dogodilo prvi put u životu. Svoje iskustvo je opisao na… »
Vesti dana »
Danas poslednjeg radnog dana u sedmici kiša, vetar, sneg i osetno hladnije
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 18 povezanih
Studenti iz raznih gradova Srbije i danas blokirali saobraćaj na 15 minuta: Etf spremio i performans (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 18 povezanih
Viši sud u Novom Sadu: Odbijen predlog da se Vesiću produži pritvor
Kurir pre 28 minutajoš 21 povezana
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 4 povezane
Broj stradalih u Los Anđelesu porastao na 10, šteta 150 milijardi dolara, uništeno 10.000 objekata
RTV pre 1 satjoš 22 povezane