Повезане вести
Де Лихт говорио зашто је напустио јувентус: Бајерн има амбицију да освоји Лигу шампиона!
Хот спорт 20.09.2022
Занимљив интервју холандског штопера. Пре три године као веома талентован из Ајакса, Матијас де Лихт стигао је у редове Јувентуса. Ствари у Торину се нису одвијале жељеним током па је током овог лета одлучио да напусти Стару… »
„Бајерн за разлику од Јувеа жели да освоји Лигу шампиона“
Спорт клуб 20.09.2022
Холандски репрезентативац Матијс де Лихт сматра да је прелазак из Јувентуса у Бајерн корак напред у његовој каријери. Двадесеттрогодишњи централни бек је 2019. из Ајакса отишао у Торино и за три сезоне проведене на Апенинском… »
Де Лихт открио разлику између Бајерна и Јувентуса, заболеће "бјанконере"!
Спортске.нет 20.09.2022
Холандски штопер Матијс Де Лихт овог лета напустио је италијански Јувентус и преселио се у редове шампиона Немачке Бајерн из Минхена. Де Лихт је стигао у Торино из Ајакса 2019. године у трансферу "тешком" око 85.000.000 евра, а… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 28 минутајош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана