Повезане вести

Курир сазнаје: Европски званичници тражили од Вучића да одмах уведемо санкције Русији, Србија под огромним притиском!

Курир сазнаје: Европски званичници тражили од Вучића да одмах уведемо санкције Русији, Србија под огромним притиском!

Курир 20.09.2022
Председник Србије Александар Вучић учествује на заседању 77. Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку. Како Курир сазнаје из извора блиских ЕУ у Њујорку, европски званичници врше велики притисак на председника… »
Вучић из Њујорка: Наредне недеље ћу се обратити са новим мерама за нашу земљу! Председник саопштио сјајну вест

Вучић из Њујорка: Наредне недеље ћу се обратити са новим мерама за нашу земљу! Председник саопштио сјајну вест

Курир 20.09.2022
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Њујорка, где учествује на заседању 77. Генералне скупштине Уједињених нација. Председник Вучић је и данас на маргинама имао низ важних састанака, а у Дневник РТС-а се укључио… »
Вучић се обратио из Њујорка: Још једна земља повлачи признање Косова, боримо се за голи живот свог народа

Вучић се обратио из Њујорка: Још једна земља повлачи признање Косова, боримо се за голи живот свог народа

Србија данас 20.09.2022
"Можемо само да имамо своју страну, ми морамо да будемо свуда јер се боримо за голи живот свог народа и своје земље" Председник Вучић у Дневнику говорио је о актуелним темама и о утисцима након отварања 77. Генералне скупштине… »
Председник Вучић из Њујорка: Наредних дана ћемо доносити важне одлуке са којима ћемо упознати грађане

Председник Вучић из Њујорка: Наредних дана ћемо доносити важне одлуке са којима ћемо упознати грађане

Телеграф 20.09.2022
Александар Вучић присуствује 77. Генералној скупштини Уједињених нација. Председник Србије Александар Вучић вечерас се укључио у Дневник РТС-а из Њујорка, где присуствује 77. Генералној скупштини Уједињених нација. Вучић је… »
Имам добру вест за грађане Србије! Вучић се огласио из Њујорка: Још једна држава повукла признање Косова!

Имам добру вест за грађане Србије! Вучић се огласио из Њујорка: Још једна држава повукла признање Косова!

Мондо 20.09.2022
Председник Србије Александар Вучић огласио се из Њујорка у уторак и саопштио добру вест о Косову и Метохији. Председник Србије Александар Вучић огласио се из Њујорка у уторак и саопштио добру вест о Косову и Метохији… »
Србија доноси важне одлуке: Вучић следеће недеље открива нове потезе наше земље

Србија доноси важне одлуке: Вучић следеће недеље открива нове потезе наше земље

Србија данас 20.09.2022
Председник се гостијући у Дневнику РТС-а обратио грађанима из Њујорка. Председник Александар Вучић изјавио је данас у Њујорку да ће се током следеће недеље обратити грађанима о важним одлукама које ће Србија донети. - Ми ћемо… »

Вести дана »