Povezane vesti
Nadal ne planira da se povlači: Daleko sam od kraja!
Hot sport 20.09.2022
Rafael Nadal iza sebe ima jednu, vrlo dobru sezonu. Uspeo da uzme dve Gren slem titule, mimo svih očekivanja, i nađe se ponovo na vrhu liste kada je trka velike trojke u pitanju, Ipak, na kraju godine su došli nešto slabiji rezultati, a Nadal se na… »
Rafa: Moja karijera je daleko od kraja
Sport klub 20.09.2022
U Madridu je Rafael Nadal primio nagradu od kralja Španije Felipea IV i tom prilikom je naglasio da ne planira uskoro da završava karijeru. „Nadam se da ova nagrada nije data misleći da je moja karijera gotova“, nasmejao se Rafa, Daleko od toga, to mi… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške: Prve fotografije haosa u Beogradu na vodi: Policija blokirala celo naselje (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona zbog zadržavanja poverljivih dokumenata
Politika pre 1 satjoš 4 povezane