Povezane vesti
Ronaldo: Želim da igram za reprezentaciju i na Ep 2024
N1 Info 21.09.2022
Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo rekao je da želi da igra za reprezentaciju Portugalije i na Evropskom prvenstvu koje se 2024. godine održava u Nemačkoj. Superstar je rekao da mu Mundijal u Kataru neće biti poslednje veliko takmičenje na… »
Ronaldo: Želim da igram za reprezentaciju i na Ep 2024
Sport klub 21.09.2022
Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo rekao je da želi da igra za reprezentaciju Portugalije i na Evropskom prvenstvu koje se 2024. godine održava u Nemačkoj. Superstar je rekao da mu Mundijal u Kataru neće biti poslednje veliko takmičenje na… »
Ronaldo: Želim da igram i na Evropskom prvenstvu 2024.
Danas 21.09.2022
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da su njegove ambicije i dalje „velike“, i dodao da namerava da nastavi karijeru najmanje do Evropskog prvenstva 2024. godine. „Moj put još nije završen. Moraćete još neko vreme da navijate za mene“, rekao… »
Ronaldo: Želim da igram za Portugal i 2024. godine na Evropskom prvenstvu
Nova 21.09.2022
Portugalac se nada da će produžiti reprezentativnu karijeru. Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo želi da igra za reprezentaciju Portugala i na Evropskom prvenstvu 2024. godine, koje će biti održano u Nemačko. Ronaldo je rekao da mu Svetsko… »
Vesti dana »

(Video) "more, imam pištolj, ubiću: Te!" Sestra monstruma iz Prilepa i njena snaja zapomagale da ih pusti u kuću, on ubio sestrića i njegovog sina Milana (13): Komšije otkrile stravične detalje zločina
Blic pre 41 minutajoš 26 povezanih

U Srbiji sutra ujutru umereno oblačno tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 36 stepeni
Novi magazin pre 6 minutajoš 20 povezanih

Problemi sa graničnim prelazima zbog pada sistema u Severnoj Makedoniji i stanje saobraćaja u Srbiji tokom turističke sezone
Naslovi.ai pre 3 satajoš 13 povezanih