Povezane vesti
Optužnica protiv džonića i dalje u tužilašvu: Šta se dešava sa slučajem koji je potresao celu Srbiju?
Blic 21.09.2022
Dopuna istrage protiv Gorana Džonća iz sela Moravac koji je optužen za teško ubistvo, ali i protiv njegovog sina S.Dž. koji se tereti za isto krivično delo kao i za pomaganje, trebalo bi uskoro da bude kompletirana, nezvanično saznaje Euronews Srbija… »
"Ubadao se u grudi, krv je liptala": Jezivi detalji samoubistva vozača autobusa u Zaječaru: "Nije mu bilo spasa, nije ni…
Blic 21.09.2022
Vozač autobusa (55) iz jednog sela kod Zaječara ubio se juče naočigled mnogobrojnih putnika koji su bili na autobuskoj stanici i posmatrali kako se nesrećni čovek ubada nožem po celom telu. Drama je počela nakon 15 sati kada su uspaničeni putnici, koji… »
Podignuta optužnica za ubistvo doktorke iz Kragujevca: Pucao ženi u glavu dok je spavala, preti mu doživotna robija
Blic 21.09.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu podignuta je juče optužnica protiv Vladimira Maksimovića (40) zbog osnovane sumnje da je 16. maja ove godine izvršio teško ubistvo na podmukao način, kada je jednim hicem u glavu usmrtio svoju suprugu Milenu… »
Potresne slike na sahrani nastradalih trubača: Preko 50 muzičara zvukovima trube ispraća svoje kolege (video)
Blic 21.09.2022
Preko 50 trubača u posmrtnoj koloni posmrtnim maršem ispraća dvojicu strdalih kolega iz Včadičinog Hana. Tužna povorka ispraća na večni počinak Stanislava Ristića (21) i Dalibora Miloševića (34), od naselja Poljana, gde žive Romi, do groblja u ataru sela… »
"Poslao mi je poruku da je krenuo kući, a onda su mi javili da je poginuo": Potresna ispovest trudne žene trubača koji je…
Blic 21.09.2022
"Javio mi se posle nastupa, u pola 2 ujutru porukom. Samo mi je rekao da je pošao kući. U pola 6 sam se probudila, mislila sam da će tada doći. Nije ga bilo. Nije se javljao na telefon..." Ovako u potresnoj ispovesti za "Blic" priča Hirjeta Milošević… »
"Bog neka ga kazni, ćerku ne mogu da vratim, a svojoj deci je uzeo majku": Bolne reči oca ubijene doktorke
Telegraf 21.09.2022
Vladimir Maksimović ubio suprugu Milenu hicem u glavu dok je spavala, a deca su bila u drugoj sobi. U Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu podignuta je juče optužnica protiv Vladimira Maksimovića (40) zbog osnovane sumnje da je 16. maja ove godine… »
Kragujevac, optužnica protiv muškarca okrivljenog za teško ubistvo supruge
RTS 21.09.2022
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu podiglo je optužnicu protiv četrdesetogodišnjeg muškarca iz tog grada, zbog sumnje da je u maju ove godine ubio suprugu. V. M. se sumnjiči da je 16. maja ove godine izvršio teško ubistvo na podmukao način, kada je… »
Bog će da mu sudi! Imam živu ranu s kojom ću otiću u grob: Otac doktorke koju je ubio muž slomio se posle podizanja optužnice…
Kurir 21.09.2022
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu podiglo je optužnicu protiv Vladimira Maksimovića (40) koji je u maju brutalno ubio suprugu, inače doktorku Milenu Milošević Maksimović (35) i preti mu doživotna robija. Maksimović se, prema optužnici, tereti za… »
„Iz stomaka mu je liptila krv“: Detalji drame na stanici kada se vozač isekao
Nova 21.09.2022
Vozač autobusa (55) iz jednog sela kod Zaječara ubio se juče naočigled mnogobrojnih putnika koji su bili na autobuskoj stanici i posmatrali kako se nesrećni čovek ubada nožem po celom telu. Drama je počela nakon 15 sati kada su uspaničeni putnici, koji… »
Jezivi detalji drame u Zaječaru, vozač autobusa se iskasapio pred putnicima i kolegama: "Creva su mu ispala iz stomaka"
Kurir 21.09.2022
Optužnica za ubistvo lekarke: Muž joj pucao u glavu dok je spavala, pa pobegao
Nova 21.09.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu podignuta je juče optužnica protiv Vladimira Maksimovića (40) zbog osnovane sumnje da je 16. maja ove godine izvršio teško ubistvo na podmukao način, kada je jednim hicem u glavu usmrtio svoju suprugu Milenu… »
Optužnica za ubistvo doktorke iz Kragujevca: Ženi pucao u glavu dok je spavala, preti mu doživotna robija
Telegraf 21.09.2022
Zločin se dogodio u njihovoj porodičnoj kući u naselju Pivara u Kragujevcu, dok su im deca spavala u drugoj sobi. U Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu podignuta je juče optužnica protiv Vladimira Maksimovića (40) zbog osnovane sumnje da je 16. maja ove… »
Vesti dana »
VIDEO Vozilo uletelo među učesnike Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 25 minutajoš 17 povezanih
Čubrilo upozorio na pakleni početak avgusta: Posle pljuskova stiže udar od 38 stepeni
Mondo pre 50 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 30 minutajoš 12 povezanih
Danas je letnji Aranđelovdan – veruje se da je najbolji dan za novi početak
Glas Šumadije pre 1 satjoš 10 povezanih
Besne požari u Francuskoj i Španiji, evakuisano više od 300.000 ljudi (FOTO)
N1 Info pre 15 minutajoš 7 povezanih