Povezane vesti
"Đukanović štiti kriminal u crnoj gori" Abazović žestoko isprozivao Mila pred Amerikancima
Srbija danas 21.09.2022
Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, optužio je predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da, kako je rekao, štiti kriminalne mreže unutar zemlje nakon što je Abazovićeva vlada sprovela rekordan broj hapšenja. Abazović je, u intervjuu za… »
Abazović optužio Đukanovića da štiti kriminal
Dnevnik 21.09.2022
VAŠINGTON: Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, optužio je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da, kako je rekao, štiti kriminalne mreže unutar zemlje nakon što je Abazovićeva vlada sprovela rekordan broj hapšenja. Abazović je, u… »
Abazović optužio Ðukanovića da štiti kriminal
Insajder 21.09.2022
Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, optužio je predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da, kako je rekao, štiti kriminalne mreže unutar zemlje nakon što je Abazovićeva vlada sprovela rekordan broj hapšenja. Abazović je, u intervjuu za… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 15 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana