Povezane vesti
Progovorila i o političarima: Neda Ukraden prvi put o tragičnoj ljubavi: “nije mi bilo prijatno”
Blic 21.09.2022
Pevačica je već dugo najavljivala autobiografiju, a sada strepi da će uzburkati mnoge duhove u gradu. Nije bila tajna da Neda Ukraden sprema autobiografiju koju će promovisati na predstojećem Sajmu knjiga u Beogradu jer ju je upravo završila. - U knjigu… »
Tajna Nede Ukraden uzburkala duhove: Priča o tragičnoj ljubavi…
Svet & Skandal 21.09.2022
Knjiga Nede Ukraden biće pravim bum Popularna pevačka zvezda bivše Juge, Neda Ukraden na oduševljenje ljubitelja interesantnog štiva, izdala je knjigu koja će svojim intrigantnim sadržajem zadovoljiti svačiju radoznalost. Dugoočekivana autobiografija… »
Neda Ukraden na Sajmu knjiga: Objavljuje svoju autobiografiju
Nova 21.09.2022
Dugoočekivana autobiografija velike regionalne zvezde Nede Ukraden najzad će biti promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu. Bogata karijera kao i njen život, koji je ispunjen sjajnim hitovima, tiražima ploča, koncertima, priznanjima ali i tragičnim… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Jaćimovićima i Dijani Hrki
NoviSad.com pre 54 minutajoš 29 povezanih
Turski vojni avion pao na granici Gruzije i Azerbejdžana: Poginulo svih 20 članova posade (VIDEO)
Euronews pre 3 satajoš 35 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 1 satjoš 42 povezane
Obradović: Manjak rotacije uticao na defanzivu, imali su lake poene i otvorene šuteve
RTS pre 49 minutajoš 82 povezane
Vučić: Ne mogu da otkrijem ko je treća strana za NIS, odlučan sam da zaštitim naše interese
Telegraf pre 29 minutajoš 50 povezanih