Повезане вести
Запомаже и лије сузе испред капије: Задругар спаковао кофере, молио цимере за помоћ: "Како вас није срамота?"
Блиц 21.09.2022
Певач Адам Лабунски већ данима је на мети Уроша Ћертића, а сада је своје патике нашао у кеси за смеће, што га је довело до нервног слома. Адам је кренуо да ровари по кеси и извлачи патике које му је Ћертић бацио у смеће. Адам је… »
Лепше ми је с јогуртом на клупи него с милионима у руци! Адам у сузама, моли да изађе из Задруге - Урош има шизофренију!
Мондо 21.09.2022
Адам се жалио на Уроша Ћертића и са спакованим коферима молио да изађе из Задруге. Адам се жалио на Уроша Ћертића и са спакованим коферима молио да изађе из Задруге. Адам Лабунски и Урош Ћертић ушли су у сукоб на самом почетку… »
"Ћертић има шизофренију, почупао ме је и уништио ми је ствари!" Задругар ван себе због Ћертића, плакао као мало дете због овог!…
Курир 21.09.2022
Адам Лабунски проговорио је код Дрвета мудрости о сукобима које је имао, па је одмах на почетку споменуо рат са Урошем Ћертићем. - Мени је Урош побацао ствари у смеће, и ја због тога носим ствари са собом. Он мени прети од самог… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Слава ватрогасаца и Дан сектора за ванредне ситуације: Дан отворених врата за најмлађе (ВИДЕО + АУДИО)
РТВ пре 15 минутајош 21 повезана

Европска комисија предлаже суспензију трговинских повластица са Израелом Ново
РЕУЦ пре 1 сатјош 21 повезана

"Наваљни је отрован"! Удовица Јулија Наваљна: Лабораторије у две различите земље дошле су до истог закључка - убијен је!
Курир пре 2 сатајош 18 повезаних