Povezane vesti
RSE: Plaćenička grupa Vagner pokušava da zatvorenicima popuni redove u Ukrajini
Danas 21.09.2022
Suočena s manjkom vojnika za rat u Ukrajini, Rusija je preko plaćenićke grupe Vagner pribegla regrutovanju osuđenika po zatvorima, a kampanju, izgleda, predvodi sam Jevgenij Prigožin, blizak saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina, prenosi Radio… »
Plaćenička grupa Vagner pokušava da zatvorenicima popuni redove u Ukrajini
Insajder 21.09.2022
Suočena s manjkom vojnika za rat u Ukrajini, Rusija je preko plaćenićke grupe Vagner pribegla regrutovanju osuđenika po zatvorima, a kampanju, izgleda, predvodi sam Jevgenij Prigožin, blizak saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina, prenosi Radio… »
Plaćenička grupa Vagner pokušava da zatvorenicima popuni redove u Ukrajini
Slobodna Evropa 21.09.2022
Suočena s manjkom vojnika za rat u Ukrajini, Rusija je preko plaćenićke grupe Vagner pribegla regrutovanju osuđenika po zatvorima. Kampanju izgleda da predvodi sam Jevgenij Prigožin, blizak saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina koji odbija da… »
Vesti dana »
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, cela Ivanjica bez struje od sinoć, problemi u zlatiborskom i moravičkom kraju
RTS pre 6 minutajoš 35 povezanih
Sofronijević: Prohodni putevi prvog i drugog prioriteta, izbegavati planinske prevoje
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 9 povezanih
Veliko iznenađenje: Srbija slavila tek na peterce protiv autsajdera na startu Evropskog prvenstva
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih
Sabalenka pokazala klasu Ukrajinki: Pobedila je na terenu, pa odrćala lekciju odmah posle meča
Nova pre 5 minutajoš 8 povezanih