Повезане вести
Вучић за америчку ТВ говорио о енергентима, Косову, Русији, рату у Украјини
Нови магазин 21.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да би за Србију било добро да диверсификује снабдевање енергентима и изгради конекторе на границама с Бугарском и Северном Македонијом. "Гледамо како да унапредимо енергетски… »
„Спреман сам да признам да сам правио политичке грешке због литијума“
Нова 21.09.2022
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће америчка компанија Ривијан, која производи електричне аутомобиле, отворити Развојни центар у Србији са 200 инжињера и истакао да је у Србији раније било проблема због литијума… »
Вучић: У Србију долази амерички гигант за електричне аутомобиле, признајем грешке због литијума
Инсајдер 21.09.2022
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће америчка компанија Ривијан која производи електричне аутомобиле отворити Развојни центар у Србији са 200 инжењера и истакао да је у Србији раније било проблема због… »
Вучић: Долазак Ривиана велика вест за Србију, али и читав овај део Европе
Блиц 21.09.2022
На самом почетку ексклузивног интервјуа за телевизију "Њузмакс", председник Србије Александар Вучић осврнуо се на вест да ће амерички произвођач е-аутомобила Ривиан отворити развојни центар у нашој земљи. - Добио сам јутрос… »
Вучић: Спреман сам да признам да сам правио политичке грешке због литијума
Н1 Инфо 21.09.2022
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће америчка компанија Ривијан, која производи електричне аутомобиле, отворити Развојни центар у Србији са 200 инжињера и истакао да је у Србији раније било проблема због литијума… »
Амерички произвођач електричних возила долази у Београд, Вучић: Велика вест за Србију и овај део Европе
Еуроневс 21.09.2022
Амерички аутомобилски гигант који производи електрична доставна возила отвара Развојни центар у Србији, што је велика вест за нашу земљу, али и овај део Европе, изјавио је у гостовању на америчком Њузмаксу председник Србије… »
Ривиан отвара свој Р&Д центар у Београду; Брнабић: Доказ да и даље побеђујемо
РТВ 21.09.2022
БЕОГРАД - Премијерка Србије Ана Брнабић оценила је данас да је отварање развојног центра америчке компаније Ривиан у Београду показатељ са Србија успева да се бори и у најтежим временима, постиже успехе и даље побеђује. "Једна… »
Ана Брнабић поделила лепе вести: Познати светски произвођач камионета и теренаца отвара развојни центар у Београду
Курир 21.09.2022
Ана Брнабић, мандатарка за састав нове Владе Србије, објавила је да једна од најпрогресивнијих и најиновативнијих светских компанија отвара развојни центар у Београду. Она је открила да је реч о америчкој компанији Ривиан. -… »
Вести дана »

Опљачкан чувени Лувр: Узели Наполеонов накит уз помоћ моторне тестере, па побегли на скутеру
Недељник пре 35 минутајош 25 повезаних

Вашингтон пост: Путин од Трампа захтевао да Кијев преда потпуну контролу над Доњецком
НИН пре 25 минутајош 23 повезане

Спремите се, биће свега! Ево како нас време чека наредних дана, огласио се РХМЗ: Сунце, мраз, кошава, киша...
Блиц пре 1 сатјош 22 повезане

Милиони на улицама против Трампа: "Но Кингс!" протести ескалирали - сукоби са полицијом и општи хаос! (видео)
Правда пре 2 сатајош 20 повезаних