Povezane vesti
Umesto mene ferarija, doveli staru opel mašinu! Karleuša raspalila po Zvezdama Granda - "Ja sam se krvavo borila..."
Mondo 21.09.2022
Jelena Karleuša komentarisala trenutnu situaciju u Zvezdama Granda. Jelena Karleuša komentarisala trenutnu situaciju u Zvezdama Granda. Proteklog vikenda cela Srbija je uverila da od nove sezone Zvezda Granda još uvek nema ništa. U terminu rezervisanom… »
Karleuša se obrušila na žiri Zvezda Granda! Umesto mene ferarija, doveli su staru opel mašinu, neki nemaju harizmu i intelekt!…
Kurir 21.09.2022
Jelena Karleuša, bivša članica žirija "Zvezda Granda", oglasila se otvorenim pismom na svom Instagram profilu, na kome je iznela svoje mišljenje o odlaganju početka emitovanja nove sezone muzičkog takmičenja ZG. - Povodom stalnih poziva novinara sa… »
Vesti dana »

Prvo kiša, pa sunčani udar! Vremenski ringišpil kreće već od danas – evo gde će biti najtoplije
Alo pre 36 minutajoš 7 povezanih

Jak zemljotres 8,8 stepeni u Rusiji izazvao cunami, Japan i Havaji naredili evakuaciju
RTV pre 2 minutajoš 8 povezanih

Demonstranti na adresi vesića i vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Igrali smo kao tim" Milosavljević blistao posle "petarde" Zvezde nad Linkolnom
Kurir pre 6 satijoš 7 povezanih