Povezane vesti

Srbija traži odgovore, Vučić pred celim svetom ogolio licemerje velikih sila

Srbija traži odgovore, Vučić pred celim svetom ogolio licemerje velikih sila

Politika 22.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras na Generalnoj debati svetskih lidera, u okviru 77. zasedanja Generalne skupštine UN. Vučić je, u prenosu koji je praćen širom planete, poručio da Srbija traži jasan odgovor na pitanje: u… »
Vučićeve reči odjekuju u UN: Prećutkuje se bombardovanje Srbije, u čemu je razlika u odnosu na Ukrajinu?

Vučićeve reči odjekuju u UN: Prećutkuje se bombardovanje Srbije, u čemu je razlika u odnosu na Ukrajinu?

Srbija danas 22.09.2022
Vučić o suverenitetu i integritetu Ukrajine i Srbije. Kada je reč o očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta međunarodno priznatih država, članica ove organizacije, Srbija podržava teritorijalni integritet svih država članica UN… »
Konstantni pritisci da Srbija uvede sankcije Rusiji: Vučić: Nijednoj zemlji nije tako teško kao našoj

Konstantni pritisci da Srbija uvede sankcije Rusiji: Vučić: Nijednoj zemlji nije tako teško kao našoj

Blic 22.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas u Njujorku da je stalno suočen sa pitanjem kada će Srbija uvesti sankcije Rusiji i zamolio građane da imaju poverenje u svoje državno rukovodstvo, čiji predstavnici nisu kukavice već se bore da… »
Analiziramo govor Aleksandra Vučića u UN

Analiziramo govor Aleksandra Vučića u UN

Nova 22.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u sredu je održao govor na Generalnoj debati svetskih lidera, u okviru 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Debata je, očekivano, bila u znaku ukrajinsko-ruskog sukoba, a Vučić je govorio o… »
Vučić: Srbija podržava teritorijalni integritet svih članica UN, uključujući Ukrajinu

Vučić: Srbija podržava teritorijalni integritet svih članica UN, uključujući Ukrajinu

Slobodna Evropa 22.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 21. septembra u Njujorku da Srbija podržava teritorijalni integritet svih članica Ujedinjenih nacija (UN), uključujući i teritorijalni integritet Ukrajine. Vučić je u govoru u Opštoj debati na… »
Vučić: U čemu je razlika između teritorijalnog integriteta Ukrajine i Srbije!? Suverenitet Srbije grubo narušen!

Vučić: U čemu je razlika između teritorijalnog integriteta Ukrajine i Srbije!? Suverenitet Srbije grubo narušen!

Kurir 22.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u obraćamju u UN da Srbija podržava teritorijalni integritet svih država članica UN, uključujići i teritorijalni integiret Ukrajine. „Od mnogih govornika čuli smo priče o agresiji i narušavanju… »
"Moj govor u UN biće za nijansu oštriji": Vučić pred obraćanje u Njujorku: Kada se slonovi tuku na malima je da se…

"Moj govor u UN biće za nijansu oštriji": Vučić pred obraćanje u Njujorku: Kada se slonovi tuku na malima je da se…

Blic 21.09.2022
"Moj govor u UN biće za nijansu oštriji jer će štititi našu poziju, ali nemamo previše izbora, ne možemo da se odričemo svojih stavova, ne možemo da se odreknemo svoje zemlje, vodili smo računa o svakoj reči". Ovo u intervjuu za Tanjug kaže… »
Svet pred totalnim ratom, gde smo tu mi? Rusija i Zapad od jutros su u direktnom sukobu, a Putin mobiliše i preti nuklearnim…

Svet pred totalnim ratom, gde smo tu mi? Rusija i Zapad od jutros su u direktnom sukobu, a Putin mobiliše i preti nuklearnim…

Blic 21.09.2022
Svet ulazi u najveći sukob posle Drugog svetskog rata, Rusija i Zapad su praktično u direktnom konfliktu, čije je Ukrajina samo poprište, a "delimična mobilizacija" koju je proglasio Vladimir Putin, deluje kao prva od brojnih očajničkih mera koje… »

Vesti dana »