Повезане вести

Вучић се обратио из Њујорка: Многи лидери су ми честитали на говору - не стидим се да кажем "живела Србија" (видео)

Вучић се обратио из Њујорка: Многи лидери су ми честитали на говору - не стидим се да кажем "живела Србија" (видео)

Србија данас 22.09.2022
Вучић учествује на 77. заседању Генералне скупштине УН до 23. септембра. Председник Србије Александар Вучић, који се тренутно налази у Њујорку где учествује у раду 77. Генералне скупштине Уједињених нација, обраћа се грађанима… »
Вучићев говор одушевио странце: "Свет би био боље место да имамо више таквих лидера!"

Вучићев говор одушевио странце: "Свет би био боље место да имамо више таквих лидера!"

Србија данас 22.09.2022
Председник Србије Александар Вучић обратио се синоћ на 77. Генералној скупштини Уједињених нација и оштрим, бескомромисним говором прикупио симпатије људи широм света. Вучић је на Генералној скупштини говорио око поноћи по… »
"Ми имамо снаге да кажемо истину, а у њиховим очима смо мали и слаби" Храбар говор председника Вучића у Њујорку: Живела…

"Ми имамо снаге да кажемо истину, а у њиховим очима смо мали и слаби" Храбар говор председника Вучића у Њујорку: Живела…

Србија данас 22.09.2022
Председник Србије Александар Вучић данас у Њујорку одржао је говор на Генералној дебати светских лидера, у оквиру 77. заседања Генералне скупштине УН, која ће трајати до 26. септембра. - Неки и данас имају проблем са… »
Председник Вучић излагање завршио снажним српским поздравом: Одушевио говором присутне, уследио је јак аплауз

Председник Вучић излагање завршио снажним српским поздравом: Одушевио говором присутне, уследио је јак аплауз

Србија данас 22.09.2022
На Генералној дебати учествују 92 председника држава и краља и 58 председника влада. Председник Србије Александар Вучић, који се тренутно налази у Њујорку где учествује у раду 77. Генералне скупштине Уједињених нација, обратио… »
Говор председника Вучића у УН: Да ли ће до великих сила допрети храбре речи Србије из Генералне скупштине?

Говор председника Вучића у УН: Да ли ће до великих сила допрети храбре речи Србије из Генералне скупштине?

Мондо 22.09.2022
Говор председника Србије Александра Вучића у Генералној скупштини Уједињених нација био је озбиљан, државнички, директан, храбар и изречен је на правом месту у право време са кључним циљем промовисања мира. Говор председника… »
Србија фактор стабилности Подршка градоначелника Краљева председнику Србије Александру Вучићу

Србија фактор стабилности Подршка градоначелника Краљева председнику Србије Александру Вучићу

Вечерње новости 22.09.2022
ОБРАЋАЈУЋИ се у среду увече на генералној дебати 77. заседања Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку, председник Србије Александар Вучић изнео је, како је и сам рекао, веома тешке, али истините речи. У томе га, као… »
Вучић у Уједнињеним Нацијама: Србија је за многе мала и слаба, али имамо снаге овде кажемо истину

Вучић у Уједнињеним Нацијама: Србија је за многе мала и слаба, али имамо снаге овде кажемо истину

Глас Западне Србије 22.09.2022
Њујорк - Председник Републике Србије Александар Вучић говорио је вечерас на Генералној дебати светских лидера, у оквиру 77. заседања Генералне скупштине УН, која ће трајати до 26. септембра. Председник Вучић је рекао да му је… »
Вучић: Не тежи се решавању проблема, силе гледају само своје циљеве

Вучић: Не тежи се решавању проблема, силе гледају само своје циљеве

РТК 22.09.2022
Председник Србије Александар Вучић поручио је на Генералној дебати светских лидера да нажалост ту нико никог не слуша и не тежи стварним договорима и решавању проблема, већ скоро сви воде рачуна само о својим интересима неретко… »

Вести дана »